Αναζήτηση
Έγκυος στα 49 της η Τζένιφερ Λόπεζ; | iShow.gr
Ειδήσεις
Έγκυος στα 49 της η Τζένιφερ Λόπεζ;
Πέμπτη, 16 Αυγούστου 2018
13:00


Αν επιβεβαιωθεί αυτή η είδηση θα είναι το γεγονός της χρονιάς. Ο λόγος για την φημολογούμενη εγκυμοσύνη στα 49 της χρόνια. Σύμφωνα με το εξώφυλλο του περιοδικού «In Touch» η λατίνα σταρ περιμένει το παιδί του αγαπημένου της Άλεξ Ροντρίγκεζ.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η Λόπεζ αρραβωνιάστηκε με τον Άλεξ στο Capri ενώ ετοιμάζουν το γάμο τους στην Ιταλία με 250 καλεσμένους σε μια τελετή που θα κοστίσει 10 εκατομμύρια δολάρια.
Το περιοδικό δεν σταματά εκεί και αναφέρει στο εξώφυλλό του πως η διάσημη τραγουδίστρια είναι ήδη έγκυος, ενώ στις εσωτερικές σελίδες αναφέρεται πως η τραγουδίστρια βρίσκεται στην προσπάθεια να αποκτήσει παιδί στα 49 της κάτι που μπορεί να έχει καταφέρει ήδη.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται ακόμα πως το ζευγάρι έχει ξεκινήσει να γράφει τους γαμήλιους όρκους τους.

Συνεχίζοντας το περιοδικό υποστηρίζει πως ο Rodriguez δεν έχει δώσει ακόμα το διαμαντένιο μονόπετρο 18 καρατίων στην JLΟ, μιας και η πρόταση γάμου ήταν κάτι που έγινε ξαφνικά.

Πάντως, σε δημοσίευμα του, το αδερφό περιοδικό Life & Style, του In Touch είχε υποστηρίξει ακριβώς τα ίδια πράγματα για την Λόπεζ τον περασμένο Μάρτιο ενώ ο εκπρόσωπος του Ροντρίγκεζ αναφερόμενος στο δημοσίευμα το είχε διαψεύσει κατηγορηματικά.
In_Touch_Magazine
Lopez-Wedding-Baby-Covers

Πηγή: protothema.gr
Σχετικά πρόσωπα
Τζένιφερ Λόπεζ
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551