Αναζήτηση
Ευτ. Μπλέτσας: Ο κρυφός γάμος & ο απίστευτος τρόπος που γνώρισε την Ηλέκτρα | iShow.gr
Ειδήσεις
Ευτ. Μπλέτσας: Ο κρυφός γάμος & ο απίστευτος τρόπος που γνώρισε την Ηλέκτρα
Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2019
01:00

ΟΕυτύχης Μπλέτσαςκαι η αγαπημένη τουΗλέκτραπαντρεύτηκαν.

Μετά την θεαματική πρόταση που έκανε στην εγκυμονούσα σύντροφό του στην κορυφή των Άλπεωνο παρουσιαστής του Happy Traveler ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου σε μια λιτή τελετή στο Δημαρχείο.

Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε στο περιοδικό Hello! όπου μίλησαν μεταξύ άλλων και για το πώς γνωρίστηκαν. Και όσο κι αν μοιάζει απίστευτο οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω διαδικτύου, κάποια στιγμή συναντήθηκαν και από τότε είναι αχώριστοι...

Το προσωπικό σας, κοινό ταξίδι στη ζωή πώς ξεκίνησε;

ΕΜ: Γνωριστήκαμε πριν από επτά χρόνια μέσω Διαδικτύου. Συναντηθήκαμε, ταιριάξαμε και από τότε είμαστε μαζί. Στην πορεία γίναμε και συνεργάτες και πλέον κάνουμε μαζί την παραγωγή της εκπομπής Happy Traveller.

Πότε νιώσατε πως η σχέση σας θα οδηγήσει σε οικογένεια;

ΗΑ: Από τα πρώτα χρόνια της σχέσης φάνηκε ότι δεν ήταν κάτι επιπόλαιο. Το καταλάβαμε και οι δύο, καθώς ήταν μια σχέση που βελτιωνόταν και μας βελτίωνε κι εμάς ατομικά σε όλα τα επίπεδα. Δεν θέσαμε ποτέ χρονοδιάγραμμα για το πότε θα κάνουμε οικογένεια. Δεν ήταν κάτι που είχαμε σχεδικάσει, αλλά το μωρό μας είχε άλλη άποψη. Και πολύ καλά έκανε, γιατί τώρα καταλάβαμε πόσο πολύ το θέλαμε κι εμείς.


Πηγή:www.markos.tv
Σχετικά πρόσωπα
Ευτύχης Μπλέτσας
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551