Αναζήτηση
Εβελίνα Παπούλια: 'Μετά τους ''Δύο Ξένους'', μου έκαναν προτάσεις στην τηλεόραση να...' | iShow.gr
Ειδήσεις
Εβελίνα Παπούλια: 'Μετά τους ''Δύο Ξένους'', μου έκαναν προτάσεις στην τηλεόραση να...'
Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2017
13:28


Η ηθοποιός, Εβελίνα Παπούλια, που φέτος είναι στο νέο σίριαλ, Τατουάζ, μιλά για τη μεγάλη επιτυχία των ''Δύο Ξένων''στο Mega, την αναγνωρισιμότητα, αλλά και για το αν πήγαινε σε ένα ριάλιτι επιβίωσης-περιπέτειας..

''Δύο Ξένοι'': Περιγράψτε μας ένα περιστατικό που να μην το ξέρουμε και δεν το έχετε δηλώσει ποτέ σε συνέντευξή σας!

«Οι ''Δύο Ξένοι'' ήταν η πρώτος μου πρωταγωνιστικός ρόλος στην τηλεόραση. Εγώ είχα μια πάρα πολύ ήσυχη ζωή λόγω το ότι ήμουν χορεύτρια. Δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω ότι μπορεί να γίνει ένα τέτοιο μπαμ στην καριέρα μου. Δεν μπορώ να πω ότι τα δύο πρώτα χρόνια είχα χαρεί αυτό το μπαμ. Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Δεν μπορούσα να διαχειριστώ το δημοσιογραφικό κομμάτι, το μια σε αγαπούν και μια σε χτυπούν. Το ότι ο καθένας έχει άποψη για εσένα χωρίς να σε ξέρει και απλά να σε γνωρίζει μέσα από ένα σήριαλ. Αυτό μου πήρε πάρα πολύ χρόνο να μπω στη διαδικασία να εξισορροπήσω μέσα μου.

Το διαχειρίστηκα μόνη μου όλο αυτό. Δεν έχω μάνατζερ, στην Ελλάδα είμαστε! Δεν έχω μπει σε αυτή τη διαδικασία. Μου φαίνεται λίγο αστείο στην ελληνική σόου μπιζ αυτό. Αμέσως μετά το ''Δύο Ξένοι'', μου έκαναν προτάσεις στην τηλεόραση να παίξω αντίστοιχους ρόλους. Για αυτό έκανα περισσότερο θέατρο εκείνο το διάστημα γιατί μου δόθηκαν ρόλοι εντελώς κόντρα. Ήθελα να δρομολογήσω την Εβελίνα να είναι ηθοποιός, όχι σταρ. Στην Αμερική μού έμαθαν ότι η Εβελίνα Παπούλια πρέπει να παίζει ένα ρόλο, εγώ θέλω να είμαι ο ρόλος που τον παίζει η Εβελίνα Παπούλια. Θέλω να είμαι ηθοποιός και να μην έχω αυτό το star quality να με ακολουθεί σε κάθε βήμα και να πουλάω αυτό. Πήγα στο Λονδίνο και με σταματούσαν Κύπριοι για να μου πουν για το Μπρούσκο!».

Θα έβαζε συμμετοχή σε ένα παιχνίδι επιβίωσης; Της έχει γίνει κάποια πρόταση:

«Θα είμαι η τελευταία νομίζω που θα μου γίνει πρόταση για ένα παιχνίδι επιβίωσης. Εγώ δεν μπορώ καθόλου το κομμάτι το ανταγωνιστικό, δεν το έχω, ενώ ξέρω ότι μπορώ να κερδίσω κάτι σε ένα αγώνισμα. Για παράδειγμα, έκανα στίβο πιο παλιά .Όταν ήρθε, λοιπόν, μια φίλη μου και μου είπε μπορείς να με αφήσεις να περάσω πρώτη γιατί θα έχω θέμα σπίτι μου, δεν με απασχόλησε αν θα πάρω το μετάλλιο. Δεν το έχω μέσα μου το ανταγωνιστικό. Με ενδιαφέρει να είμαι καλή για εμένα, δεν με ενδιαφέρει να περάσω ή να προσπεράσω κάποιον. Βλέπω πιο πολύ ταινίες στην τηλεόραση. Έβλεπα Survivor στο κομμάτι των αθλημάτων που είχε ένα ενδιαφέρον. Τώρα όλο το υπόλοιπο τύπου φυτοζωώ, δεν ξέρω γιατί να το κάνω. Βέβαια, οι αμοιβές είναι αρκετά καλές των παικτών οπότε ίσως για αυτό. Εγώ δεν θα μπορούσα να το κάνω αυτό λόγω χαρακτήρα!».

Αυτά δήλωσε στον Art fm 90,6 και τον Λάζο Μαντικό.


Πηγή: www.tvnea.com
Σχετικά πρόσωπα
Εβελίνα Παπούλια
Λάζος Μαντικός
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551