Δύο νυφικά θα φορέσει η Meghan Markle!

Μπορεί τα στοιχήματα να πέφτουν βροχή για το ποιος σχεδιάζει το νυφικό που θα φορέσει η Meghan Markle στο γάμο της με τον πρίγκιπα Harry, αλλά τώρα έρχεται ένα δημοσίευμα να προκαλέσει σύγχυση.

Όπως αναφέρει το Vanity Fair σε δημοσίευμα για τον «βασιλικό γάμο της χρονιάς» τα νυφικά θα είναι στην πραγματικότητα δύο. 

Συγκεκριμένα, η ανταποκρίτρια από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, Κέιτι Νίκολ γράφει στο Vanity Fair ότι η Markle θα φορέσει «ένα παραδοσιακό νυφικό φόρεμα για την τελετή και τη δεξίωση και ένα λαμπερό, πιο εκλεπτυσμένο φόρεμα για το βράδυ».

Η δούκισσα του Κέιμπριτζ σύζυγος του πρίγκιπα William, του μεγαλύτερου αδερφού του πρίγκιπα Harry έκανε το ίδιο στον γάμο της το 2011. Φόρεσε ένα θρυλικό νυφικό της Σάρα Μπάρτον για τον Alexander McQueen και στη συνέχεια άλλαξε και φόρεσε ένα πιο άνετο φόρεμα.

«Το σχέδιο είναι να αλλάξει μετά την τελετή, ώστε να μπορεί να διασκεδάσει το βράδυ με κάτι λαμπερό, αλλά λιγότερο περιοριστικό» ανέφερε πηγή στη Νίκολ.

«Η Meghan ανυπομονεί να εκπλήξει τους πάντες, ειδικά τον Harry. Το νυφικό θα είναι παραδοσιακό και κομψό. Μιλάμε για δαντέλα και μανίκια και η Meghan έχει πολύ στενή συνεργασία με τον σχεδιαστή, ο οποίος έχει δώσει όρκο μυστικότητας» σημειώνεται στο δημοσίευμα.

Πάντως σύμφωνα με την Daily Mail, ο Κρίστοφερ Μπέιλι από τον Burberry φέρεται να είχε σημαντικές συναντήσεις για ένα «φόρεμα υψηλού προφίλ».

Οι bookies βάζουν επίσης στοιχήματα στους οίκους Erdem, Ralph & Russo, Stewart Parvin και Alexander McQueen. Αυτό που είναι βέβαιο είναι ότι η καλύτερη φίλη της Αμερικανίδας ηθοποιού, Καναδή στυλίστρια και μυστική διοργανώτρια του γάμου, Τζέσικα Μουλρόνεϊ τη βοηθά στις προετοιμασίες.

Πηγή: www.govastileto.gr