Αναζήτηση
Δον Κιχώτης: Οι παραστάσεις συνεχίζονται | iShow.gr
Ειδήσεις
Δον Κιχώτης: Οι παραστάσεις συνεχίζονται
Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2018
13:27


Η παράσταση που έχει αποθεωθεί από ​65​ χιλιάδες θεατές συνεχίζεται στο Θέατρο Παλλάς έως την 1η Απριλίου 2018. Κάθε Σάββατο και Κυριακή και τις καθημερινές για τα σχολεία όλων των βαθμίδων συναντούμε στο Θέατρο Παλλάς το διασημότερο ήρωα της παγκόσμιας λογοτεχνίας, τον Δον Κιχώτη, σε μια μεγάλη παιδική παράσταση που προσεγγίζει με χιούμορ και ανανεωτικό πνεύμα το αριστούργημα του Μιγκέλ ντε Θερβάντες.

Ο απολαυστικός Γιάννης Στάνκογλου ως Δον Κιχώτης, παρέα με τη χαρακτηριστική φιγούρα του Δημήτρη Πιατά ως Σάντσο Πάντσα, πλαισιώνονται από έναν εικοσαμελή θίασο ταλαντούχων ηθοποιών, χορευτών και ακροβατών και ζωντανεύουν στη σκηνή του Παλλάς τις συναρπαστικές περιπέτειες του ​«μεγαλοφάνταστου ιδαλγού», σε σκηνοθεσία και χορογραφία της Σοφίας Σπυράτου, δημιουργού μερικών από τις πιο επιτυχημένες παιδικές παραστάσεις των τελευταίων ετών, όπως "Ο Θησέας και η Αριάδνη στο νησί των ταύρων" και "Ο Ιάσονας και το χρυσόμαλλο δέρας".

Ο βραβευμένος ποιητής, Στρατής Πασχάλης διασκεύασε το εμβληματικό μυθιστόρημα του Θερβάντες μένοντας πιστός στις ιδέες και την πλοκή του έργου, χρησιμοποιώντας στοιχεία από την commedia del' arte και το θέατρο του δρόμου μεταφέροντάς το αριστοτεχνικά στο σήμερα.​

Περισσότερα στο mother.gr





Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551