Αναζήτηση
Δήμητρα Ματσούκα: «Θέλω να επιστρέψω στο σινεμά» | iShow.gr
Ειδήσεις
Δήμητρα Ματσούκα: «Θέλω να επιστρέψω στο σινεμά»
Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2016
10:58
Η Δήμητρα Ματσούκα έχει πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό της. Μπορεί να της έχει λείψει το τηλεοπτικό γύρισμα, αλλά θέλει να κάνει σινεμά.
'Εχεις αισθανθεί ποτέ «προϊόν» σε αυτή τη δουλειά;

Έχω. Δεν είναι πάντα κακό. Σε κάνει να συνειδητοποιείς ότι έχεις αγοραστική δύναμη για αυτούς που σε έχουν στα sites τους, στα περιοδικά τους, στις εκπομπές τους. Από αυτή την άποψη, σε κάνει να αισθάνεσαι δυνατός. Όχι απαραίτητα ευτυχής, αλλά νιώθεις μια δύναμη. Αν όμως αισθανθείς «προϊόν» στη δουλειά σου και όχι καταρχήν καλλιτέχνης, ε, τότε, αισθάνεσαι απλά ο βλάκας της παρέας. Αίσθημα που δεν είναι καθόλου ευχάριστο.
AdTech Ad

Σου έχει τύχει η δημοσιότητα να σε αποδιοργανώσει, να θέλεις να κλειστείς σπίτι σου, να μη μιλάς σε κανέναν;

Όχι, ποτέ. Γεννήθηκα διάσημη! Είσαι αντικειμενικά μία από τις ωραιότερες και πιο ποθητές γυναίκες. Εσύ όμως, όταν κοιτάς τον εαυτό σου στον καθρέφτη, τι εικόνα βλέπεις. Τις περισσότερες φόρες μου αρέσει αυτό που βλέπω. Και όταν δεν μου αρέσει, δεν με κοιτάζω.

Πιστεύεις ότι η εικόνα σου σε βοήθησε σε δουλειές ή μπορεί και αντίστροφα να δημιούργησε στεγανά και κλισέ στους σκηνοθέτες ώστε να μη σου έδωσαν ρόλους που μπορεί να ήθελες πολύ;

Με βοήθησε στην αρχή. Με δυσκόλεψε, όμως, στην πορεία. Τουλάχιστον στην πορεία της τελευταίας δωδεκαετίας, που πλέον, υποψιασμένη για το πώς λειτουργούν τα πράγματα και συνειδητοποιημένη για το τι επιθυμώ, κινήθηκα με τρόπο προσεκτικό και συνεπή.

Σου λείπει η τηλεόραση;

Μου λείπει το γύρισμα, η συνενοχή του συνεργείου, η κάμερα. Θα ήθελες με κάποιον τρόπο να επιστρέψεις σε κάτι άλλο εκτός από σίριαλ.Στο σινεμά. Αυτό επιθυμώ. Αυτό αγαπώ. Μέχρι να γίνει αυτό όμως, εγώ θα πηγαίνω δις εβδομαδιαίως στις σκοτεινές αίθουσες. Το σινεμά είναι για μένα ένα μεγάλο και ωραίο κομμάτι της ζωής μου, από τα εφηβικά μου ήδη χρόνια.

Πηγή: www.tvnea.com
Σχετικά πρόσωπα
Δήμητρα Ματσούκα
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551