Αναζήτηση
Δήλωση σοκ του Θέμη Μάλλη. «Η Ελεονώρα μπορεί να κάνει ακόμα και ναρκωτικά»! | iShow.gr
Ειδήσεις
Δήλωση σοκ του Θέμη Μάλλη. «Η Ελεονώρα μπορεί να κάνει ακόμα και ναρκωτικά»!
Τρίτη, 23 Σεπτεμβρίου 2014
18:34
Ο Θέμης Μάλλης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό People και τον Μαρίνο Βυθούλκα και
μίλησε, μεταξύ άλλων, για την απόφασή του να αφήσει το Star για το Ε, και εξήγησε για ποιον λόγο πήρε τον τίτλο «#hashtag» η νέα εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη....

Πολλοί έσπευσαν να πουν πως ο Θέμης πήγε στο Ε, επειδή είχε ήδη συμφωνήσει η Ελεονώρα. Η αλήθεια, όμως, είναι διαφορετική. «Πρώτα φώναξαν εμένα στο Ε. Η Ελεονώρα τότε ήταν στη Μύκονο, έκανε διακοπές και μου είχε πει πως, αν δεν έκανε ακριβώς αυτό που ήθελε τηλεοπτικά, μπορεί να καθόταν και σπίτι της. Από την άλλη, εγώ δεν είχα την οικονομική δυνατότητα να μη δουλέψω. Οι μόνοι που μου έκαναν αυτόνομη πρόταση ήταν το Ε. Το συγκεκριμένο κανάλι έκλεισε μόλις ένα χρόνο ζωής και βγάζει την εκρηκτικότητα του νέου. Το Ε είναι σαν ένας έφηβος που κάνει τις πρώτες του βόλτες, γεμάτος όρεξη για φλερτ. Είμαι είκοσι τρία χρόνια στην τηλεόραση και πιστεύω πως δεν υπάρχουν μικρά και μεγάλα κανάλια, αλλά μικρά και μεγάλα οράματα. Και το Ε έχει μεγάλο όραμα», είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τον τίτλο της εκπομπής, #hashtag, το σκέφτηκαν μαζί με την Ελεονώρα, ενώ έτρωγαν σε ένα σουβλατζίδικο στη Γλυφάδα. «Οι τίτλοι των εκπομπών πρέπει να γίνουν περισσότερο αντιπροσωπευτικοί με το προϊόν. Το #hashtag είναι ακριβώς αυτό που θέλουμε εμείς να περιγράφει το προϊόν. Κάθε λέξη-έννοια, με την οποία θα ασχολείται η εκπομπή, θέλουμε να γίνεται πεδίο συζήτησης. Η πρώτη εκπομπή επιλέξαμε να είναι ο πιλότος μας και έχει ως #hashtag τη λέξη “ελευθερία”. Η Ελεονώρα πηγαίνει στο Άμστερνταμ και βιώνει τη δυνατότητα που της δίνει η ελευθερία εκεί, με διάφορα κοινωνικά πειράματα. Μπορεί να κάνει ακόμα και ναρκωτικά».

Πηγή: tvnea.blogspot.com
Σχετικά πρόσωπα
Ελεονώρα Μελέτη
Θέμης Μάλλης
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551