Αναζήτηση
Διαδραστική παιδική παράσταση: «CSI Kids: Το μυστήριο του Πάρκου»! | iShow.gr
Ειδήσεις
Διαδραστική παιδική παράσταση: «CSI Kids: Το μυστήριο του Πάρκου»!
Παρασκευή, 17 Οκτωβρίου 2014
22:34


«CSI Kids: Το μυστήριο του Πάρκου» είναι ο ο τίτλος της διαδραστικής θεατρικής παράστασης που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και θα φιλοξενηθεί στον θεατρικό χώρο “El Convento del Arte”, στο Μεταξουργείο από τον Νοέμβριο. Η παράσταση απευθύνεται σε παιδιά 7 ετών και πάνω που θέλουν γνωρίσουν από κοντά το επάγγελμα του ντετέκτιβ και να γίνουν και τα ίδια ντετέκτιβ για μια μέρα!

Πώς παίζεται;

Τα παιδιά συμμετέχουν ενεργά στην εξιχνίαση ενός μυστηρίου μαζί με τους πρωταγωνιστές της παράστασης. Φοράνε τα γάντια τους, συλλέγουν και ερευνούν τεκμήρια, εξετάζουν δακτυλικά αποτυπώματα, κάνουν αναλύσεις με μικροσκόπια, χημικά τεστ και πολλές άλλες τεχνικές που κάνει ένας αληθινός εγκληματολόγος. Οι μικροί ντετέκτιβ καλούνται να χρησιμοποιήσουν την επιδεξιότητα, την αυτοσυγκέντρωση και τη δημιουργικότητα τους, κυρίως, όμως καλούνται να το διασκεδάσουν με την ψυχή τους!

Η υπόθεση:

Οι νεαροί ερευνητές Σεμπάστιαν Γκράντε και Μαργαρίτα Ανδρέου καλούνται να εξιχνιάσουν την πρώτη τους υπόθεση μέσα στο εργαστήριο εγκληματολογικών ερευνών με τη βοήθεια των μικρών ντετέκτιβ.

Ένας άντρας αγνώστων στοιχείων βρίσκεται αναίσθητος στο πάρκο. Μπορεί αυτός ο άγνωστος να σχετίζεται με την πρόσφατη κλοπή του Θησαυρού της Μυτιλήνης από το Μουσείο; Άραγε ο φλύαρος θυρωρός, η Πολίτισσα μαγείρισσα και ο καθηγητής Βυζαντινολογίας έχουν κάποια ανάμιξη στο μυστήριο ή είναι αθώοι, όπως ισχυρίζονται;

Γίνε ντετέκτιβ για μια μέρα, βοήθησε τον Σεμπάστιαν και τη Μαργαρίτα να διαλευκάνουν το «μυστήριο του Πάρκου» και κέρδισε το παράσημο του καλύτερου ντετέκτιβ!

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Το παρόν μυστήριο απευθύνεται σε παιδιά από 7 ετών και πάνω και είναι αποκλειστικά προσαρμοσμένο σε αυτές τις ηλικίες. ΔΕΝ περιέχει σκηνές βίας, ωμότητα, ή βωμολοχίες. Αντίθετα, προ(σ)καλεί τους μικρούς ντετέκτιβ σε ένα φανταστικό παιχνίδι περιπέτειας, όπου χωρισμένοι σε ομάδες προσπαθούν να διαλευκάνουν το μυστήριο.

Σε ποιούς απευθύνεται η παράσταση:

Η διαδραστική παράσταση «CSI Kids: Το μυστήριο του Πάρκου» είναι ο πλέον ιδανικός τρόπος ψυχαγωγίας για παιδιά 7 ετών και πάνω, γιατί συνδυάζει τη διασκέδαση με την απόκτηση νέων γνώσεων και δεξιοτήτων.

Παράλληλα απευθύνεται σε σχολεία, παιδικά πάρτυ, ομάδες προσκόπων & οδηγών, και γενικά σε παιδικές συγκεντρώσεις, όπου οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς αναζητούν έναν πρωτότυπο και δημιουργικό τρόπο να απασχολήσουν τα παιδιά τους.

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Λιάνα Μεσάικου

Κείμενο: Φιλιώ Λαζανά

Κινησιολογία: Φιλιώ Λούβαρη

Κοστούμια & Styling: Φαίδρα Σπυρίδη

Μακιγιάζ: Άρτεμις Σπηλιωτοπούλου

Φωτογραφία: Λίνα Παρδαλάκη

Παίζουν οι ηθοποιοί (αλφαβητικά): Λουίζα Καλλία, Κωνσταντίνος Μάρκελλος, Λιάνα Μεσάικου, Χρήστος Παληογιάννης

Ημέρες και ώρες παραστάσεων:

Κάθε Κυριακή στις 11.30

El Convento del Arte

Βιργινίας Μπενάκη 7, Μεταξουργείο

Η παράσταση πηγαίνει και σε σχολεία.

Διάρκεια παράστασης: 80’ λεπτά

Τιμές εισιτηρίων:

· Εισιτήριο για παιδιά: 12 ευρώ (προαγορά μέσω της ιστοσελίδας του www.vrestondolofono.gr ή μέσω του www.viva.gr) ή 14 ευρώ (στην είσοδο)

· Εισιτήριο μόνο για ενήλικες & συνοδούς: 5 ευρώ (συμπεριλαμβάνει γαλλικό καφέ)

Πρεμιέρα 2 Νοεμβρίου


Πηγή: athensbars.gr
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551