Αναζήτηση
Δείτε το ιδιόχειρο προσκλητήριο του γάμου Ρουβά - Ζυγούλη! | iShow.gr
Ειδήσεις
Δείτε το ιδιόχειρο προσκλητήριο του γάμου Ρουβά - Ζυγούλη!
Κυριακή, 28 Μαΐου 2017
12:32

Αντίστροφα μετρούν για τον γάμο τους ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη. Τη Δευτέρα 3 Ιουλίου, στις 9 το βράδυ, το ζευγάρι θα επισφραγίσει τον έρωτα και την ευτυχία του στην έπαυλη του κυρίου Βαρδή Βαρδινογιάννη και της κυρίας Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη στην Εκάλη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Μπουζιώτη στη Real Life.

Η οικογένεια διατηρεί εδώ και χρόνια άψογες σχέσεις με το ζευγάρι και μάλιστα, η κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη έχει βαφτίσει τη μικρή κόρη του Σάκη και της Κάτιας, την Αριάδνη. Το μυστήριο θα τελεστεί στο ιδιωτικό εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου και αμέσως μετά θα ακολουθήσει γαμήλια δεξίωση στους κήπους της έπαυλης.

Το προσκλητήριο, που έρχεται πρώτη φορά στη δημοσιότητα μέσω της εφημερίδας, το υπογράφουν μαζί με το ζευγάρι τα τέσσερα παιδιά τους, Αναστασία, Αλέξανδρος, Αριάδνη, Απόλλωνας και βέβαια οι κουμπάροι τους κ. Βαρδής Βαρδινογιάννης και κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το email που δημιουργήθηκε για τους προσκεκλημένους είναι το sakiskatia@miazoimazi.gr ενώ σήμα κατατεθέν του προσκλητηρίου είναι μια καρδιά που περικλείει μέσα της τα αρχικά «Σ» και «Κ».

Τέλος, στο συνοδευτικό σημείωμα που ακολουθεί το προσκλητήριο, ο Σάκης και η Κάτια ζητούν όποιος επιθυμεί από τους προσκεκλημένους τους αντί δώρου, να κάνει μια δωρεά στην Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών «Όραμα Ελπίδας» της οποίας αγγελιοφόρος είναι ο Σάκης.

Δείτε το προσκλητήριο.

Το προσκλητήριο γάμου του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη


Πηγή: www.markostv.gr
Σχετικά πρόσωπα
Σάκης Ρουβάς
Κάτια Ζυγούλη
Βαρδής Βαρδινογιάννης
Μαριάννα Βαρδινογιάννη
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551