Αναζήτηση
Δείτε τις πρώτες φωτο από την εντυπωσιακή σκηνή της Eurovision 2017 | iShow.gr
Ειδήσεις
Δείτε τις πρώτες φωτο από την εντυπωσιακή σκηνή της Eurovision 2017
Σάββατο, 29 Απριλίου 2017
09:31

Δείτε για πρώτη φορά τη εντυπωσιακή σκηνή του Διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision 2017, όπως παρουσιάστηκε στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο στο Κίεβο όπου την Τρίτη 9 Μαΐου η ελληνική αποστολή θα διαγωνιστεί για μια θέση στον τελικό.

Reuters
Reuters

Η Demy η οποία θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα θα αναχωρήσει για το Κίεβο μαζί με όλη την Ελληνική αποστολή τη Κυριακή το μεσημέρι.

Reuters
Reuters

Με εκπλήξεις επί σκηνής όπως μόνον ο μετρ του είδους Φωκάς Ευαγγελινός ξέρει να παρουσιάζει, και με το "Τhis is love " του Δημήτρη Κοντόπουλου, η Ελληνική αποστολή ξεκινά με αισιοδοξία, ελπίδα και αυτοπεποίθηση ότι θα τα καταφέρει.

Reuters
Reuters

Χωρίς άγχος, η Demy ανέβασε ένα βίντεο όπου στέλνει τα χαιρετίσματα της σε όσους την στηρίζουν εντός και εκτός χώρας και τους εκμυστηρεύεται ότι ανυπομονεί να τους "συναντήσει" στη σκηνή του διαγωνισμού, εκεί που 42 χώρες θα κονταροχτυπηθούν για τη πολυπόθητη νίκη.

Reuters
Reuters

Reuters
Reuters

Reuters
Reuters

Reuters
Reuters

Στο παρακάτω οπτικοποιημένο μήνυμα η Demy με ένα μεγάλο χαμόγελο μας δίνει το ραντεβού για την Τρίτη 9 Μαΐου εκεί που τον πρώτο λόγο θα έχει η "αγάπη".


Πηγή: www.markostv.gr
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551