Αναζήτηση
Δείτε σήμερα στο "Σπίτι μου σπιτάκι μου" | iShow.gr
Ειδήσεις
Δείτε σήμερα στο "Σπίτι μου σπιτάκι μου"
Σάββατο, 20 Σεπτεμβρίου 2014
09:05
ΗΚωνσταντίνα Σπυροπούλου, μας ταξιδεύει στην Θεσσαλονίκη όπου συνάντησε τέσσερις αγαπημένους ανθρώπους της πόλης. Τον δήμαρχοΓιάννη Μπουτάρηστην πιο εξομολογητική του συνέντευξη, τηνΒίκυ Χατζηβασιλείουπου... σερβίρει το δικό της, υγιεινό πρωινό, αλλά και τα αγόρια του «World Party»,Σάκη ΤανιμανίδηκαιΓιώργο Μαυρίδη, έτσι όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί!
Οι συνεργάτες της εκπομπής, προτείνουν στην παρέα του πλατό αλλά και στους τηλεθεατές, τα δικά τους θέματα, μέσα από την προσωπική τους ματιά.

ΟΑντώνης Λουδάροςσυναντά την μαθήτρια που φέτος αρίστευσε στις Πανελλήνιες και πέρασε στην Ιατρική, αλλά και αφήνεται στη νοσταλγία ενός παλιού δισκοπωλείου με βινύλια.

ΟΠαύλος Σταματόπουλος, σχολιάζει τα τηλεοπτικά γεγονότα της εβδομάδας που του κέντρισαν το ενδιαφέρον.

ΟΝίκος Αναδιώτηςμαθαίνει Flyboard, το εντυπωσιακό θαλάσσιο σπορ αλλά και… «εκπαιδεύεται» στην βρεφική κολύμβηση!

Το «σπίτι» μας, ανοίγει την πόρτα στο σινεμά. ΟΑλέξανδρος Λιζάρδοςσυνομιλεί με τους νεαρούς πρωταγωνιστές της ταινίας «Λαβύρινθος» και μας παρουσιάζει την αποκλειστική συνέντευξή του με την ηθοποιό Πατρίτσια Αρκέτ.
Ακόμη, θα δούμε όλο το ρεπορτάζ, αλλά και το παρασκήνιο της πολυαναμενόμενης συναυλίας της Lady Gaga στην Αθήνα, από τηνΌλγα Τσαουσέλουκαι τηνΤίνα Μιχαηλίδου.

Για το «ταξίδι» στις γεύσεις, αφηνόμαστε στα χέρια της ΠολίτισσαςΜαρίας Εκμεκτσίογλουκαι του σεφΜιχάλη Νουρλόγλου. Τις δικές του προτάσεις για διακόσμηση μας δίνει οΝίκος Κωνστάντης, ενώ για συμβουλές στις σχέσεις συζητάμε με τηνΕιρήνη Χειρδάρη.
«Ποδαρικό» αυτό το Σαββατοκύριακο στο «Σπίτι μου σπιτάκι μου» κάνουν ο αγαπημένος ηθοποιόςΠέτρος Φιλιππίδης, ο άρτι αφιχθείς στον AlphaΓιώργος Λιανός, αλλά και η ταλαντούχαΙωάννα Τριανταφυλλίδου.

Πηγή: tvnea.blogspot.com
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551