Αναζήτηση
Δ. Σκαρμούτσος: Όλες οι λεπτομέρειες για το γάμο του! | iShow.gr
Ειδήσεις
Δ. Σκαρμούτσος: Όλες οι λεπτομέρειες για το γάμο του!
Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2017
11:01

Κόντρα στα δηµοσιεύµατα και στις φήµες που «φουντώνουν» το τελευταίο διάστηµα και υποστηρίζουν ότι ο γάμος του Δημήτρη Σκαρμούτσου και της αγαπηµένης του Μαριέττας Ντάνα θα γίνει στις 28 Αυγούστου, ο ίδιος ο επιτυχηµένος σεφ διαψεύδει στους οικείους του ότι θα βιώσει στη συγκεκριµένη ηµεροµηνία µε τη σύντροφό του την ωραιότερη στιγµή της κοινής τους ζωής.

«Όχι, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν παντρεύοµαι στις 28 Αυγούστου. Την ηµεροµηνία του γάµου µου την ξέρουν µόνο όσοι πρέπει να τη γνωρίζουν», αποκάλυψε σε πολύ στενό του φίλο ο Δηµήτρης Σκαρµούτσος, ο οποίος έχει αποφασίσει από καιρό πως δεν θέλει να µοιραστεί µια τόσο όµορφη στιγµή του µε τον πολύ κόσµο, αλλά µόνο µε ανθρώπους που αγαπά και εκτιµά, είτε προέρχονται από το συγγενικό και φιλικό περιβάλλον είτε από τον επαγγελµατικό του χώρο, στον οποίο µεγαλουργεί.

Το ότι κρατά ως επτασφράγιστο µυστικό την ακριβή ηµεροµηνία του γάµου του, που πολύ πιθανόν να συνδυαστεί και µε τη βάφτιση του µόλις δύο ετών γιου του ζευγαριού, δεν σηµαίνει ότι οι δυο τους δεν βρίσκονται σε περίοδο προετοιµασιών και µάλιστα πυρετωδών για τη µεγάλη ηµέρα.

Και αυτό γιατί, όπως πρώτη είχε γράψει η Realnews, έπειτα από πέντε χρόνια κοινής πορείας ο διάσηµος σεφ και η σύντροφός του θα ενωθούν µε τα ιερά δεσµά του γάµου αυτό το καλοκαίρι.

«Ισχύει ότι θα παντρευτώ το καλοκαίρι», είχε αποκαλύψει ο Δηµήτρης Σκαρµούτσος σε παλαιότερη συνέντευξή του στην Real. Στην ίδια συνέντευξη είχε αποκαλύψει ότι ο µικρός του γιος, ο οποίος είναι ήδη δύο ετών, θα πάρει το όνοµα Αλέξανδρος, όπως έχει αποφασίσει µε τη Μαρ. Ντάνα.

Από την τόσο σηµαντική ηµέρα για τον τηλεοπτικό σεφ δεν θα λείπει, φυσικά, ο πρωτότοκος γιος του, ο Δηµήτρης junior, όπως τον αποκαλεί ο ίδιος, που απέκτησε από τον προηγούµενο γάµο του και ο οποίος σήµερα είναι 17 ετών.

Σύµφωνα µε πηγές, τα δύο µυστήρια θα γίνουν σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, καθώς τόσο ο Δηµ. Σκαρµούτσος όσο και η Μαρ. Ντάνα έχουν καλέσει µόνο πολύ στενούς συγγενείς και ελάχιστους φίλους. «Δεν είµαστε τέτοιοι άνθρωποι. δεν υπάρχει λόγος. Αλλος είναι ο σκοπός για να το κάνεις όλο αυτό. Το κάνεις για να το µοιραστείς µε τους δικούς σου ανθρώπους, όχι µε όλον τον κόσµο», είχε ξεκαθαρίσει παλαιότερα ο Δημήτρης Σκαρµούτσος για την απόφασή του να κρατήσουν αυτός και η σύντροφός του εκείνη την τόσο σηµαντική ηµέρα µακριά από τα αδιάκριτα βλέµµατα και τα φώτα της δηµοσιότητας.

Αυτό το διάστηµα ο Δηµήτρης Σκαρµούτσος, εκτός από τις γαµήλιες προετοιµασίες, «τρέχει» και για τα γυρίσµατα του «Master Chef», ενώ η 34χρονη σύντροφός του, η οποία έχει αφοσιωθεί τα τελευταία δύο χρόνια στην ανατροφή του µονάκριβου γιου τους, συγχρόνως ασχολείται και µε παραγωγές και µε διοργανώσεις events, ανάµεσά τους προφανώς και ο γάµος της όπως και η βάφτιση του µικρού.

Πηγή: gossip-tv.gr


Πηγή: www.markostv.gr
Σχετικά πρόσωπα
Δημήτρης Σκαρμούτσος
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551