Αναζήτηση
Claudia Schiffer: «Θα είχα αποτύχει ως μοντέλο σήμερα» | iShow.gr
Ειδήσεις
Claudia Schiffer: «Θα είχα αποτύχει ως μοντέλο σήμερα»
Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2017
14:44


Η Claudia Schiffer, που πρόσφατα έκλεισε τα 47 της χρόνια, έδωσε συνέντευξη στη New York Post, όπου αναφέρεται στην καριέρα της, αλλά και στα νέα super model που απασχολούν την επικαιρότητα και φυσικά τα social media.

Η 47χρονη, φέτος έκανε δυναμικό comeback στην πασαρέλα του οίκου Versace, στην εβδομάδα μόδας του Μιλάνου, όπου έκλεισε το fashion show μαζί με την Naomi Campbell, Helena Christensen, Cindy Crawford και Carla Bruni.



Το μοντέλο που ξεκίνησε την καριέρα της στα 17 ήταν πολύ ντροπαλή, με αποτέλεσμα να μην μιλάει ούτε καν στις φωτογραφήσεις, όπως λέει και αναφέρει πως αν ξεκινούσε το μόντελινγκ σήμερα δεν θα τα κατάφερνε.

«Είμαι αρκετά ντροπαλή στη ζωή μου και προστατεύω τις ιδιωτικές μου στιγμές. Η νέα γενιά, σήμερα, δεν φιλτράρει τις ιδιωτικές της στιγμές - μπορούν απλώς να μοιράζονται οτιδήποτε ανά πάσα στιγμή και θεωρώ πολύ δύσκολο να μοιραστώ κάτι περισσότερο από τη δουλειά μου. Έτσι, αν έπρεπε να το κάνω αυτό στη δεκαετία του ΄90, νομίζω ότι δεν θα τα κατάφερνα στο χώρο της μόδας».

Το super model, μίλησε και για τις δυσάρεστες καταστάσεις του χώρου, όπως είναι η σεξουαλική παρενόχληση στη βιομηχανία του θεάματος, μετά και τις αποκαλύψεις για τον Γουαινστάιν, λέγοντας πως τότε η μία κοπέλα προστάτευε την άλλη και όλες μαζί ήταν σαν να είχαν φτιάξει ένα δίκτυο προστασίας από... άβολες καταστάσεις.

«Παίρναμε τηλέφωνο η ΄μια την άλλη και λέγαμε," Μην εργάζεστε με αυτόν τον φωτογράφο. Δεν ήταν πολύ ωραία", ή" Μην περπατάτε σε αυτή την πασαρέλα - έχουν αντιγράψει τα πάντα από Versace και Chanel΄΄», λέει χαρακτηριστικά.



Η Claudia Schiffer, στα χρόνια της δόξας της εμφανίστηκε σε τουλάχιστον 1000 εξώφυλλα περιοδικών, μεταξύ των οποίων το Marie Claire, το Cosmopolitan, το Harper’s Bazaar, το Playboy και το Elle.

Η Claudia, αποτέλεσε το πρώτο μοντέλο γερμανικής καταγωγής που έγινε πρωτοσέλιδο στο Vanity Fair, το Rolling Stone και τους Times της Νέας Υόρκης. Το μοντέλο μπορεί, σήμερα, να μετράει 47 χρόνια ζωής, όμως, δεν έχει χάσει ούτε στο ελάχιστο τη θηλυκότητα και το σεξαπίλ της.













Πηγή: protothema.gr
Σχετικά πρόσωπα
Claudia Schiffer
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551