Αναζήτηση
Cinema: Οι νέες ταινίες της εβδομάδας | iShow.gr
Ειδήσεις
Cinema: Οι νέες ταινίες της εβδομάδας
Πέμπτη, 24 Ιουλίου 2014
00:00
Επικές μάχες, οικογενειακές αναταράξεις και πράκτορες απο το παρελθόν, θα ζωντανέψουν και αυτή την εβδομάδα μπροστά στα μάτια μας μέσα στις κινηματογραφικές αίθουσες.


Ηρακλής (Hercules)
Περιπέτεια δράσης αμερικανικής παραγωγής 2014

Ο τεραστίων (τρις)διαστάσεων ήρωάς μας προσλαμβάνεται από τον βασιλιά της Θράκης και την κόρη του, προκειμένου να εκπαιδεύσει τον στρατό τους και να τον μεταμορφώσει σε μηχανή πολέμου, σε μια επική μάχη γεμάτη αίμα, φόνους, προδοσία και θυσίες.
Περισσότερα


Το κόλπο της ζωής μας (The Love Punch)
Κωμωδία γαλλικής παραγωγής 2013

Tα μελλοντικά πλάνα του Ρίτσαρντ (Πιρς Μπρόσναν), ενός διαζευγμένου μεσήλικα, για μία ξέγνοιαστη ζωή ως συνταξιούχος, διακόπτονται απότομα όταν ανακαλύπτει ότι η εταιρία του, την οποία πούλησε, έχει πτωχεύσει, και οι συντάξεις του και των πρώην υπαλλήλων του έχουν εξαφανιστεί!
Περισσότερα


Το καλοκαίρι της ζωής μας (Avis de mistral)
Δράμα γαλλικής παραγωγής 2014

Η Λέα, ο Αντριάν και ο μικρός τους αδερφός, ο γλυκύτατος και πανέξυπνος Τεό, ο οποίος έχει γεννηθεί με κώφωση, είναι καταδικασμένοι να περάσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές σε ένα ερημικό χωριό της Προβηγκίας. Ο λόγος: οικογενειακές αναταράξεις!
Περισσότερα



Σε λάθος χρόνο (Locke)
Δράμα αμερικανικής παραγωγής 2013

Ο Ίβαν Λόκε είναι ένας απλός άνθρωπος, παντρεμένος με δύο παιδιά κι επιβλέπων μηχανικός σε κατασκευαστική εταιρία. Ένα βράδυ, κάτι που έκανε λίγους μήνες νωρίτερα θα γυρίσει να τον στοιχειώσει, και θα αναγκαστεί να πάρει αποφάσεις που θα αλλάξουν τη ζωή του και των ανθρώπων που αγαπά, για πάντα.
Περισσότερα



Alphaville (Alphaville, une etrange aventure de Lemmy Caution)
Θρίλερ επιστημονικής φαντασίας γαλλικής παραγωγής 1965

Ο Lemmy Caution, φτάνει στην πόλη Αλφαβίλ από τις "Έξω Χώρες", προσποιούμενος τον δημοσιογράφο Ivan Johnson από την εφημερίδα "Figaro- Pravda". Πρώτη του αποστολή είναι να βρει τον Henri Dickson, επίσης πράκτορα, συνάδελφο του που τα ίχνη του έχουν χαθεί τελευταία.
Περισσότερα


Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551