Αναζήτηση
Candice Swanepoel: Γιατί οι γυναίκες πρέπει να θηλάζουν τα παιδιά τους | iShow.gr
Ειδήσεις
Candice Swanepoel: Γιατί οι γυναίκες πρέπει να θηλάζουν τα παιδιά τους
Παρασκευή, 17 Αυγούστου 2018
17:13


Η Candice Swanepoel είναι ένα από τα πιο διάσημα και καλοπληρωμένα μοντέλα. Η καλλονή από τη Νότια Αφρική είναι μητέρα δύο αγοριών. Ο μεγάλος της γιος είναι δύο ετών και ο δεύτερος μόλις 2 μηνών, καθώς γεννήθηκε στις 19 Ιουνίου.

Η ίδια είναι υπέρμαχος τουθηλασμούκαι πολλές φορές έχει τοποθετηθεί μέσα από συνεντεύξεις της αλλά και δικά της posts στο Instagram για τα οφέλη του να θηλάζει μια μητέρα το παιδί της.

Στην πρόσφατη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, η Candice θηλάζει τον γιο της και εξηγεί πόσο σημαντικός είναι ο θηλασμός.

«Αυτή είναι η αρχή ενός εορτασμού της χαράς, του πόνου και των προκλήσεων του θηλασμού. Εκτός από τον υπέροχο δέσιμο που δημιουργείται με το μωρό, ο θηλασμός βοηθάει επίσης τη μήτρα να επανέλθει πιο γρήγορα στο κανονικό της μέγεθος. Παράλληλα, με το θηλασμό μπορείς να κάψεις μέχρι και 600 θερμίδες ημερησίως – γι΄αυτό οι μητέρες πρέπει τρώνε καλά και να παραμένουν ενυδατωμένες. Ο θηλασμός συνδέεται επίσης με τα ποσοστά καρκίνου του μαστού»,έγραψε μεταξύ άλλων ηCandice Swanepoel,τονίζοντας πόσο σημαντικό είναι να υπάρξει σωστή ενημέρωση για το θηλασμό και να έχουν οι γυναίκες μεγαλύτερη υποστήριξη προκειμένου να θηλάζουν τα παιδιά τους.



Πηγή: protothema.gr
Σχετικά πρόσωπα
Candice Swanepoel
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551