Αναζήτηση:
ΜΠΡΟΥΣΚΟ: Θα ανταποκριθεί στην 'τιτανομαχία' της ζώνης 19.00-20.00;
Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2013
22:45

Με όλες του τις δυνάμεις προσπαθεί να στηρίξει το νέο σήριαλ ο Ant1. Σε λίγες ημέρες, μια ακόμα προσπάθεια 'αναστήλωσης' του lead-in ξεκινά για το κανάλι, & οι υπεύθυνοι έχουν πραγματική αγωνία. Βλέπετε, η ζώνη 19.00-20.00 δεν είναι εύκολη υπόθεση. Είναι η πιο δύσκολη ζώνη της tv αυτή την περίοδο.


ALPHA-SKAI ρίχνουν στη μάχη τους Σρόιτερ-Ευαγγελάτο, με ποσοστά που, σπάνια πέφτουν κάτω από 30% συνολικά. Αν προσθέσετε & την μικρή ενδυνάμωση της Δ.Τ στη ζώνη 18.00-20.00 (ελέω δελτίου), τα 3 αμιγώς ενημερωτικά προγράμματα 'ακουμπούν' ακόμα & το 40%.

-Η FATMAGUL έχει αποκτήσει το δικό της κοινό. Τα 30άρια φυσικά, έχουν κατακτηθεί με αμελητέο ανταγωνισμό από τον Ant1. Ωστόσο, πέρσι, για ένα μεγάλο διάστημα το σήριαλ δεν έπεφτε κάτω από 35%, ποσοστό εξαιρετικό ανεξαρτήτως των...απέναντι.

-Η 'Προδοσία' δείχνει πως μπορεί να ανεβάσει στροφές, χτίζοντας-τουλάχιστον- το φράγμα του 10%.

Τα ποσοστά αυτά από μόνα τους ξεπερνούν...χαλαρά το 75%. Για τους λιγότερο μυημένους στους αριθμούς της Agb, σπανιότατα, τα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας ξεπερνούν το 85%. Πόσο εύκολο είναι να χτυπήσει ικανοποιητικά ποσοστά ένα νέο σήριαλ, σε σταθμό που έχει γυρίσε την πλάτη στη μυθοπλασία?

Μια διευκρίνιση: Το 'Μπρούσκο' δεν πέφτει στην αρένα με φιλοδοξίες να κάνει 'καλά νεανικά κοινά' & τα...γνωστά ξέρετε. Πιστεύω πως το επίπεδο παραγωγής είναι κλάσης ανώτερο από το-ανεκδιήγητο-του 'Βαλς'. Πάντως, και είναι κάτι που γνωρίζουν οι ιθύνοντες, ο πήχυς του 20% (ικανοποιητικός για την αρχή του σήριαλ) δεν θα είναι εύκολη υπόθεση. Κρατήστε το...

 


Πηγή: tvnea.blogspot.com
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο
NEWSLETTER
Δηλώστε το email σας για να λαμβάνετε κάθε απόγευμα τις δημοφιλέστερες ειδήσεις της ημέρας.