iShow
Αναζήτηση
menu
Ειδήσεις
Βόσου για Στεφανίδου: «Είμαι μακριά της, και θέλω να είμαι μακριά της»
Παρασκευή, 12 Σεπτεμβρίου 2014
11:35
Συνέντευξη στο You παραχώρησε η Σοφία Βόσσου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην παλαιότερη συνεργασία της με την Τατιάνα Στεφανίδου η οποία έληξε άδοξα.

Οι δυο τους, όπως φαίνεται και από τις δηλώσεις τις τραγουδίστριας, δεν διατηρούν καλές σχέσεις αφού δεν ανταλλάσσουν ούτε «γεια».

«Με την Τατιάνα από το «Μίλα» και μετά δεν έχουν φτιάξει καθόλου οι σχέσεις μας, και δεν με ενδιαφέρει κιόλας. Δεν μου πάει η Τατιάνα σαν άνθρωπος, λειτουργεί τελείως διαφορετικά από μένα... Και όταν ο άλλος λειτουργεί διαφορετικά, δεν μ΄ενδιαφέρει! Είμαι μακριά της, και θέλω να είμαι μακριά της. Επιθυμώ να είναι καλά, αλλά δεν τη θέλω κοντά μου, δεν ταιριάζουν τα χνότα μας, πώς να σ΄το πω. Δεν ταιριάξαμε από την αρχή, σκέφτεται αλλιώς... Φαινόταν εξαρχής ότι δεν ταιριάζαμε, βλέπουμε τη ζωή με άλλο μάτι. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλός άνθρωπος»

Πηγή: tvnea.blogspot.com
Σχετικά πρόσωπα
Σοφία Βόσσου
Σοφία Βόσσου
Τατιάνα  Στεφανίδου
Τατιάνα Στεφανίδου
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551