Αναζήτηση
Μπόρες, καταιγίδες, χαλάζι και άνεμοι τις επόμενες μέρες! Η πρόγνωση του καιρού έως και την Τρίτη από τον Σάκη Αρναούτογλου! | iShow.gr
Ειδήσεις
Μπόρες, καταιγίδες, χαλάζι και άνεμοι τις επόμενες μέρες! Η πρόγνωση του καιρού έως και την Τρίτη από τον Σάκη Αρναούτογλου!
Παρασκευή, 25 Ιουλίου 2014
08:05
Περιορίζεται η αστάθεια την Παρασκευή στα ορεινά και ημιορεινά της ενδοχώρας και τις θερμές μόνο ώρες της ημέρας ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα κυριαρχήσει η ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι μόνο τοπικά θα αγγίζουν τα 6-7 μποφόρ στα νοτιοανατολικά. Μέγιστες θερμοκρασίες στα πεδινά ηπειρωτικά 34-35 βαθμούς Κελσίου.

Το Σάββατο ο καιρός θα παραμείνει καλός με τοπικές μπόρες στα ορεινά της Μακεδονίας, της Θράκης, της Θεσσαλίας και πιθανώς της Ηπείρου το απόγευμα. Το μελτεμάκι στο Αιγαίο θα ενισχυθεί λίγο όμως δεν πρόκειται να ξεπεράσει τα 6-7 μποφόρ στα νοτιοανατολικά νησιωτικά τμήματα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.
Την Κυριακή δείξτε λίγη προσοχή όσοι μας διαβάζετε από τη βόρεια Ελλάδα. Αν και η ημέρα θα ξεκινήσει με καλοκαιρία, προς το μεσημέρι και μετά ο καιρός φαίνεται ότι θα καταστεί πολύ άστατος με μπόρες και καταιγίδες στην Μακεδονία, τη Θράκη, τη Θεσσαλία και ίσως και στην ορεινή Ηπειρο, όπου τοπικά δεν αποκλείεται να είναι έντονες και να συνοδεύονται από ισχυρούς ανέμους ή και απο χαλάζι και να επηρεάσουν και τις ακτές της βόρειας Ελλάδας.
Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα διατηρηθεί πολύ καλός και αρκετά ζεστός στα ηπειρωτικά, όπου ο υδράργυρος θα "σκαρφαλώσει" στους 37 πολύ τοπικά στα κεντρικά και νότια ίσως και στους 38 βαθμούς Κελσίου.
Σύμφωνα και με τα σημερινά στοιχεία, ανάλογες καιρικές συνθήκες αναμένονται και την Δευτέρα ενώ βελτιώση θα παρουσιάσει ο καιρός και στη βόρεια Ελλάδα από την Τρίτη.

Δείτε την πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου


enikos.gr

Πηγή: tvnea.blogspot.com
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551