Αναζήτηση
Βλέποντας ''Στα Καλά Καθούμενα'' | iShow.gr
Ειδήσεις
Βλέποντας ''Στα Καλά Καθούμενα''
Κυριακή, 26 Απριλίου 2015
18:06
Τον Σεπτέμβριο του 2014 έκανε την παρθενική της εμφάνιση η πρωινή εκπομπή τού ΕΨΙΛΟΝ ''Στα Καλά Καθούμενα'' με παρουσιαστές τους Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερό Κατσούλη.

Πρόκειται για μια εκπομπή με πολύ ωραίο και χαλαρό περιεχόμενο που σε ελκύει να την παρακολουθήσεις. Μαζί τους βρίσκονται οι Δημήτρης Μακαλιάς και Όλγα Λαφαζάνη . Δύο πρόσωπα που πραγματικά ήταν ό,τι καλύτερο για μια τέτοια εκπομπή.

Ο Δημήτρης, μια ήρεμη παρουσία , καταφέρνει να συμμετέχει στις συνεντέυξεις,στις κουβέντες που γίνονται ενώ μας χαρίζει και διασκεδαστικές στιγμές με τις ..αποστολές που αναλαμβάνει. Από την άλλη η Όλγα Λαφαζάνη είναι μια όμορφη παρουσία στον χώρο της TV και με τις συνεντεύξεις που κατά καιρούς έχει πάρει , πράγματι φαίνεται ότι μπορεί να δώσει πολλά!

Όλοι τους αντιμετωπίζουν τον κάθε καλεσμένο με αξιοπρέπεια και διεξάγουν μια όμορφη κάθε φορά συζήτηση! Είναι μια παρέα τεσσάρων ατόμων λοιπόν με απίστευτη-κατ' εμέ- χημεία που κατορθώνουν κάθε Σάββατο και Κυριακή να κρατούν συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινό που τους επιλέγει!

Κι επειδή μιλάμε για τηλεόραση,αναπόφευκτα η κουβέντα μεταφέρεται -δυστυχώς ή ευτυχώς-στα νούμερα τηλεθέασης!

Το ζεύγος Καραβάτου-Κατσούλη με την ομάδα τους κατάφεραν κάτι που θα το ζήλευε οποιοσδήποτε:Να είναι πρώτοι σε τηλεθέαση σε έναν ολόκληρο τηλεοπτικό σταθμό!Έχουν καταφέρει να ''χτυπούν'' ακόμη και 18άρια σε ένα κανάλι νεοσύστατο που ο Μ.Ο δεν ξεπερνά το 5% . Από μόνο του αυτό δείχνει πάρα πολλά!Από μόνο του φανερώνει την αγάπη του κόσμου προς το εν λόγω προϊόν! Έχει επίσης κατορθώσει να περάσει μπροστά από την αντίστοιχη εκπομπή του ΑΛΦΑ με παρουσιάστρια την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!

Το ΈΨΙΛΟΝ επομένως δεν μπορεί παρά να είναι άκρως ικανοποιημένο από την πορεία της πρωινής του εκπομπής! Να σημειώσουμε βέβαια στο σημείο αυτό πως από το Σάββατο 9 Μαΐου το ''Πρωινό ΣΟΥΚΟΥ'' με τη Μαρία Μπεκατώρου θα είναι στον αέρα του ΑΝΤΕΝΝΑ, και συνεπώς θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πώς θα μοιραστεί η πίτα της τηλεθέασης ανάμεσα στον ΑΝΤΕΝΝΑ , τον ΑΛΦΑ και το ΕΨΙΛΟΝ!

Εν αναμονή των εξελίξεων...

Πηγή: www.tvnea.com
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551