Αναζήτηση
Βίκυ Κάβουρα: ΄΄Μετά τον χωρισμό παρατήρησα κάποια περίεργα βλέμματα...΄΄ | iShow.gr
Ειδήσεις
Βίκυ Κάβουρα: ΄΄Μετά τον χωρισμό παρατήρησα κάποια περίεργα βλέμματα...΄΄
Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου 2015
18:35

Στην πρώτη της συνέντευξη μετά το τέλος της σχέσης της με τον Νίκο Οικονομόπουλο, η Βίκυ Κάβουρα μιλά στο People για όλα.

Η αλήθεια είναι πως η είδηση του χωρισμού προκάλεσε έντονη παραφιλολογία γύρω από τα αίτια που οδήγησαν τελικά το ζευγάρι να ακολουθήσει χωριστούς δρόμους. Για τη Βίκυ ήταν και η αφορμή να αναθεωρήσει προσωπικές σχέσεις με ανθρώπους του περιβάλλοντός της.

«Αρχικά, ήταν πολύ περίεργο όλο αυτό που συνέβαινε, γιατί ένιωθα πως έπρεπε να απολογηθώ σε φίλους αλλά και αγνώστους για το τι γινόταν μέσα στο σπίτι μου. Όμως, δεν μπήκα σ’ αυτή τη διαδικασία. Αντίθετα, έκανα ένα καλό ξεσκαρτάρισμα σε ανθρώπους που προσπαθούσαν να μπουν σε πιο βαθιά θέματά μου. Έμαθα πού πρέπει να τοποθετήσω τον καθένα ξεχωριστά. Παρατήρησα κάποια περίεργα βλέμματα, τα οποία δεν τα περίμενα, και με έκαναν να αισθανθώ άσχημα. Δεν είμαι άνθρωπος που απολογούμαι στον καθένα, ούτε όμως μου αρέσει να αποδέχομαι ψεύτικο ενδιαφέρον» ομολογεί.

Στην ερώτηση αν η καριέρα της είναι κάτι που θα την αποτρέψει να κάνει οικογένεια, η ηθοποιός είναι ξεκάθαρη, τονίζοντας πως η ίδια προτιμά το συνδυασμό και των δύο, γιατί αυτό θεωρεί πως είναι το πιο ισορροπημένο, τουλάχιστον για τα δικά της «θέλω».

«Δεν γίνεται το ένα χωρίς το άλλο, το ένα συμπληρώνει το άλλο. Μια γυναίκα που έχει καριέρα και δεν έχει οικογένεια θα γίνει δυστυχισμένη και αν συμβεί το αντίστροφο, θα νιώθει μισή. Εγώ θέλω να τα συνδυάσω. Κι εύχομαι να πραγματοποιηθεί!» απαντάει με ειλικρίνεια.

Πηγή: www.tvnea.com
Σχετικά πρόσωπα
Βίκυ Κάβουρα
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551