Αναζήτηση
Βαριά εξουθενωμένη η Χριστίνα Λαμπίρη από.. | iShow.gr
Ειδήσεις
Βαριά εξουθενωμένη η Χριστίνα Λαμπίρη από..
Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2015
19:59


Το δικό της απολογισμό για τη χρονιά που πέρασε έκανε σε συνέντευξή της η Χριστίνα Λαμπίρη.

«Θέλω να κοιμηθώ και το... «κοιμηθώ» με κεφαλαία γράμματα (γέλια). Πάει, τελείωσε, βεβαιώθηκα, δεν είμαι πρωινός τύπος, όπως και οι περισσότεροι δημοσιογράφοι»

-Αλήθεια, το δυσκολότερο κομμάτι φέτος στο «Με το καλημέρα» ήταν το πρωινό ξύπνημα; Εμ, τι ψέματα;

«Και μάλιστα επειδή δεν το είχα επιχειρήσει ποτέ ξανά, πρέπει να πω πως εξοντώθηκα, εξόντωσα το βιολογικό μου ρολόι, καλά δεν το συζητώ, όλο τον χειμώνα δεν είχαμε με τον Θάνο (τον σύζυγό της...) κοινωνική ζωή, ούτε καν οικογενειακή. Για να καταλάβεις, στις 10 το βράδυ έπεφτα για ύπνο και τις Παρασκευές όταν κανονίζαμε να βρεθούμε με φιλαράκια, ήμουν για γέλια, για κλάματα, δεν καταλήξει ακόμα. Έκλειναν τα μάτια μου, δεν μπορούσα να συζητήσω, δεν μπορούσα να σταθώ.»

-Τελικά πιστεύεις πως όλη αυτή η τεράστια προσπάθεια άξιζε τον κόπο;

«Αν τα βάλω στη ζυγαριά, την προσπάθεια αυτή που κατέβαλα, την εκπομπή, το αποτέλεσμα που πετύχαμε με τους συνεργάτες μου και γενικότερα όλη αυτήν τη χρονιά που έζησα στο Epsilon, εννοείται πως άξιζε ο κόπος. Είναι πολύ σημαντικό να πηγαίνεις στη δουλειά σου και να έχεις χαρά.»

-Γι΄αυτό συνεχίζετε ακάθεκτοι και του χρόνου;

«Βεβαίως... Νομίζω πως τη χρονιά που πέρασε κάναμε μια αξιολογότατη προσπάθεια, ξανασυστηθήκαμε με τον κόσμο σε... πρωινή βάση και συνεχίζουμε ακάθεκτοι.»

-Είσαι ευχαριστημένη από την πορεία της εκπομπής;

«Είμαι πολύ ευχαριστημένη από την πορεία της εκπομπής, τηρουμένων πάντα των τηλεοπτικών αναλογιών. Μετρήσαμε τις δυνάμεις μας, πέσαμε στη μάχη και βγήκαμε νικητές. Νομίζω πως αξιοποιήσαμε ό,τι δυνατότητες είχαμε και δουλέψαμε με πολύ κέφι και όρεξη. Φυσικά, δεν θα πω ποτέ πως είμαι ευχαριστημένη και με τη Χριστίνα. Ποτέ δεν το κάνω. Πάντα αυτομαστιγώνομαι και εννοείται πως ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και πάμε για του χρόνου έχοντας βάλει στόχο μόνο το καλύτερο.»


Πηγή: athensbars.gr
Σχετικά πρόσωπα
Χριστίνα Λαμπίρη
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551