Αναζήτηση
Βαγγέλης Περρής: «Πέρσι μπορούσα να κάνω μια πρόβλεψη με τον Κωστόπουλο...»! | iShow.gr
Ειδήσεις
Βαγγέλης Περρής: «Πέρσι μπορούσα να κάνω μια πρόβλεψη με τον Κωστόπουλο...»!
Πέμπτη, 2 Οκτωβρίου 2014
18:34
Στο Happy Day και στην Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε ο Βαγγέλης Περρής, για την τηλεόραση, τη μάχη των πρωινών αλλά και την εκπομπή ΟΛΑ, τους καλεσμένους και τις φήμες που ήθελαν τη Δούκισσα εκτός της εκπομπής.

Για την τηλεόραση...

«Η τωρινή τηλεοπτική γενιά πληρώνει τα σπασμένα των προηγούμενων. Οι προηγούμενοι έφυγαν με τις τσέπες παραγεμάτες, συνήθως παραδίδοντας ένα προϊόν που δεν άξιζει την αμοιβή του και ήρθε η επόμενη γενιά που πήρε πολύ λιγότερα ακριβώς γιατί πληρώθηκε η προηγούμενη. Δεν φταίνει αυτοί. Φταίει αυτό το όλο σύστημα που τους συντήρισε και συντήρισε αυτό το άρρωστο καθεστώς.»

Για τις πρωινές εκπομπές...

Είναι άγνωστος Χ. Πέρσι μπορούσα να κάνω μια πρόβλεψη με τον Κωστόπουλο, από την άποψη ότι ήξερα τον Πέτρο, ήξερα πως κάνει τηλεόραση, κατά πόσο όλο αυτό το πράγμα μπορεί να γίνει πρωινό. Ο Σεφερλής είναι ένας παράγοντας που δεν έχει τα χαρακτηριστικά του ανθρώπου της τηλεόρασης, έχει κάνει άλλου είδους εκπομπές, αυτό μπορεί να τον ευνοήσει, μπορεί να είναι και το μεγάλο του ντεσαβαντάζ. Έχω την εντύπωση όμως πως επειδή η τηλεόραση εχει συγκεκριμένους κανόνες, ακόμα κι αν θες να τους αλλάξεις δύσκολα θα μπορέσεις να κάνεις κάτι καινούριο με επιτυχία, ότι το αβαντάζ είναι πολύ σημαντικό και το έχουν ο Γιώργος με τη Φαίη.

Για τους καλεσμένους...

Αν υπάρχει ένας καλεσμένος που θεωρούμε ότι δεν έχουμε να πούμε πολλά, δεν τον ξανακαλούμε για να μην ταλαιπωρηθούμε ούτε εμείς, ούτε αυτός. Και κυρίως εμείς ακολουθούμε την επικαιρότητα.


Πηγή: www.tvnea.com
Σχετικά πρόσωπα
Βαγγέλης Περρής
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551