Αναζήτηση
Αργυρός: Το στίγμα του Παντελή Παντελίδη θα μείνει ανεξίτηλο | iShow.gr
Ειδήσεις
Αργυρός: Το στίγμα του Παντελή Παντελίδη θα μείνει ανεξίτηλο
Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2016
19:59

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης Κωνσταντίνος Αργυρός θέλησε να εκμυστηρευτεί όλα «Όσα Νιώθει» – καθώς έτσι τιτλοφορείται το νέο του άλμπουμ που κυκλοφορεί από την Cobalt Music – στη δημοσιογράφο Σοφία Μπεκιάρη.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μίλησε για τη διαδικασία επιλογής των τραγουδιών, για τους δημιουργούς που συμμετέχουν στον δίσκο του και τόνισε πως αυτό που τον ενδιαφέρει είναι η διαχρονικότητα και όχι να χαρίζει στον κόσμο εφήμερες επιτυχίες.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής αναφέρθηκε στον Παντελή Παντελίδη:

Η είσοδος του Παντελή Παντελίδη στην Ελληνική δισκογραφία πιστεύεις πως έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να ανοίξει ξανά ο δρόμος για το λαϊκό τραγούδι και στα ραδιόφωνα αλλά και στην συνείδηση του κόσμου;

"Ο Παντελής Παντελίδης είχε τεράστια αντίληψη και πολύ μυαλό όσον αφορά τη μουσική! Δημιούργησε ένα δικό του στυλ, άφησε και θα συνεχίσει να αφήνει εποχή… Το στίγμα του θα μείνει ανεξίτηλο, το λέω χωρίς κανένα δισταγμό! Αγάπησα πολύ τα τραγούδια του, τον είχα ακούσει πολύ πριν γίνει γνωστός λόγω ενός κοινού φίλου που μου είχε βάλει να ακούσω τα τραγούδια του στο YouTube. Είχα πει από τότε ότι τα τραγούδια του βγάζουν μια ειλικρίνεια… Τον Παντελή δεν θα πάψουμε να τον αγαπάμε, εγώ θα τον τιμώ τραγουδώντας τα τραγούδια του κι αυτό είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω".

Σε ερώτηση σχετικά με τις εμφανίσεις του στο Fantasia με την Ελένη Φουρέιρα, τη Φανή Δρακοπούλου και τον Πέτρο Ιακωβίδη είπε:

"Νιώθω πάρα πολύ όμορφα. Φέτος καταφέραμε και κάναμε μια πολύ όμορφη παραγωγή και με όλους τους συνεργάτες έχουμε δέσει τρομερά. Και η Ελένη και η Φανή και ο Πέτρος δούλεψαν σκληρά και κάναμε πολλές πρόβες για να μπορέσουμε να παρουσιάσουμε αυτό που τελικά βλέπει ο κόσμος κάθε βράδυ. Είμαι υπερήφανος που ένα μαγαζί σαν το Fantasia γεμίζει σε κάθε μας εμφάνιση και πάει τόσο καλά. Φυσικά σε αυτό έχουν βάλει όλοι το λιθαράκι τους, από την επιχείρηση μέχρι τους μουσικούς και όλους όσους δουλεύουν στο νυχτερινό κέντρο. Ως βάση έχουμε το ελληνικό τραγούδι και την αυθεντική διασκέδαση και πια έχουμε καταφέρει να ζούμε ανεπανάληπτα βράδια μαζί με το κοινό. Αυτό το Σάββατο ρίχνουμε αυλαία και ευχαριστώ τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του".

Πηγή: www.tvnea.com
Σχετικά πρόσωπα
Κωνσταντίνος Αργυρός
Παντελής Παντελίδης
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551