Αναζήτηση
Απρόσμενες οι εξελίξεις σε Ρουά Ματ και Μπρούσκο | iShow.gr
Ειδήσεις
Απρόσμενες οι εξελίξεις σε Ρουά Ματ και Μπρούσκο
Πέμπτη, 5 Μαρτίου 2015
15:35
Ρουά Ματ-17:45-

Ο Μιχαήλ αρχίζει και έχει υποψίες για την πλεκτάνη που στήνει η Ιωάννα στη Ρουμπίνη και της το λέει ευθέως. Η Ιωάννα όταν το ακούει κάνει πίσω και αναβάλει προς στιγμή τα σχέδιά της.

Ο Δημήτρης μιλάει μετά από χρόνια με τον αδερφό του και συγκινείται. Ο υπεύθυνος στη γκαλερί ξετρελαίνεται και με έναν δεύτερο πίνακα του Ηροδότου.

Η Βίκυ ξαφνιάζεται και τελικά λέει ότι ο πίνακας είναι δικός της. Ο Ακύλας και η Ειρήνη συνεχίζουν να ζουν μέσα στην αγωνία λόγω του μυστηριώδη άντρα που τους παρακολουθεί.

Ο Μάξιμος βγαίνει για φαγητό με τη Μυρτώ και το Δημήτρη και έχει απρόοπτη συνάντηση με τη Ρουμπίνη και την Ιωάννα. Στο μεταξύ ένας άγνωστος πυροβολεί τον Γιώργο εν ψυχρώ μέσα στο σπίτι του...

Μπρούσκο-18:45-

Ο Νεκτάριος, έχοντας δίπλα του και τον Αχιλλέα αποκαλύπτει στο Ματθαίο ότι ο Διαμαντής είναι ο πατέρας του. Όταν το ακούει ο Ματθαίος αρχικά σοκάρεται αλλά στη συνέχεια οι Ματθαίοι συνειδητοποιούν ότι πρέπει να βρουν λύση με τον Πάτροκλο καθώς πρέπει πλέον να επιστρέψει στην οικογένεια τα χρήματα που έχει πάρει.

Μια τpυφερή στιγμή ανάμεσα στον Πάτροκλο και τη Δήμητρα γίνεται αντιληπτή από την Όλγα. Η Λουκία και ο Παύλος προσπαθούν να βρουν μια λύση για το τι θα γίνει με το θέμα του παιδιού, η Λουκία όμως δείχνει να μην είναι διατεθειμένη να επιτρέψει το τεστ πατρότητας. Νέος καυγάς ξεσπάει ανάμεσα στη Δάφνη και το Μάρκο και η αιτία είναι ότι ο Μάρκος έχει ίωση και τη μεταδίδει και στους υπόλοιπους κάτι που νευριάζει τη Δάφνη.

Ο Αχιλλέας επιμένει να ζητά την ψυχολογική βοήθεια της Αλεξάνδρας για να ξεπεράσει τις κρίσεις πανικού αλλά αυτήν αρνείται κατηγορηματικά. Όμως ο Αχιλλέας περνάει πολύ όμορφες στιγμές μαζί με τη Μελίνα και φαίνεται ότι τίποτα δεν μπορεί να μπει ανάμεσά τους...

Πηγή: www.tvnea.com
Σχετικά show
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551