Αναζήτηση
Αποκάλυψη: Να γιατί μισιούνται Τζολί-Πιτ, Κλούνεϊ-Αμάλ | iShow.gr
Ειδήσεις
Αποκάλυψη: Να γιατί μισιούνται Τζολί-Πιτ, Κλούνεϊ-Αμάλ
Πέμπτη, 28 Μαΐου 2015
18:06
Ο Μπραντ Πιτ και ο Τζορτζ Κλούνεϊ από καλύτεροι φίλοι έχουν γίνει οι μεγαλύτεροι αντίπαλοι!

Οι δυο βραβευμένοι με Όσκαρ ηθοποιοί, χωρίς τυμπανοκρουσίες και ανακοινώσεις, «κάθεται ο ένας στον λαιμό του άλλου» μετά από το πρόβλημα που δημιουργήθηκε ανάμεσά τους για μία συμφωνία πολλών εκατομμυρίων, όπως είπε άνθρωπος του περιβάλλοντός τους στο The National ENQUIRER.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το κακό άρχισε όταν η εταιρία του Πιτ, Plan B, «χτύπησε» την προσφορά της εταιρίας του Κλούνεϊ σχετικά με τα δικαιώματα ενός βιβλίου που θα γίνει ταινία.

Ο Κλούνεϊ απογοητεύτηκε, ο Πιτ κέρδισε τα δικαιώματα του βιβλίου, που μιλάει για την ιστορία ενός Αμερικανού δικηγόρου που ξεκινάει σταυροφορία εναντίον της εταιρίας ως συνήγορος των φτωχών αγροτών του τροπικού δάσους του Αμαζονίου.

Το βιβλίο,Law of the Jungle, είναι το χρονικό της αληθινής ιστορίας ζωής και των 22 χρόνων δικαστικών αγώνων σχετικά με την περιβαλλοντική ρύπανση στη ζούγκλα του Εκουαδόρ. Για την ιστορία, ο δικηγόρος κέρδισε 18 δισεκατομμύρια δολάρια, κατατροπώνοντας την εταιρία-κολοσσό Chevron.

«Ο Τζορτζ ήθελε απεγνωσμένα το βιβλίο και την ταινία. Ο Μπραντ το ήξερε, αλλά το παραμέρισε και "χτύπησε το πρότζεκτ". Μάλιστα, είπε στον Τζορτζ: "Μόνο δουλειά είναι όλο αυτό φίλε μου". Ο Τζορτζ όμως, δεν μπορεί να τον συγχωρήσει. Τον επαίνεσε μπροστά σε όλους στον Τύπο, τον χτύπησε στην πλάτη και αποχώρησε», λέει πηγή στο The National ENQUIRER
Τον περασμένο χρόνο, ο 51χρονος Πιτ ξεπέρασε όλα τα... καλά που θα μπορούσε να πει και να κάνει ο Κλούνεϊ, λέγοντας: «Να ξέρετε ότι ο Τζορτζ είναι από τους καλύτερους εκπροσώπους του Χόλιγουντ, των ηθοποιών και των παραγωγών. Είναι μεγάλη χαρά να είναι γύρω μας».

Άνθρωπος εκ των έσω, είπε: «Ο Μπραντ δεν αισθάνεται πλέον καλά με τον Τζορτζ. Δεν θέλει ούτε να τον βλέπει! Μάλιστα, του είπε κατάμουτρα: Σε μισώ! Δε με νοιάζει αν πεθάνεις!».

Εκτός όμως, από τα όμορφα «αγόρια», υπάρχουν και οι όμορφες...νύφες τους, η Αντζελίνα Τζολί και η Αμάλ Κλούνεϊ, που το δημοσίευμα ξεκάθαρα αναφέρει ότι οι δυο τους μισιούνται θανάσιμα.

«Η Αντζελίνα πιστεύει ότι η Αμάλ είναι "φτερό στον άνεμο", ένα άβουλο εργαλείο εκτέλεσης επιθυμιών, ενώ η Αμάλ πιστεύει ότι είναι μία υποκρίτρια», καταλήγει το ίδιο πρόσωπο.
thetoc

Πηγή: www.tvnea.com
Σχετικά πρόσωπα
Μπραντ Πιτ
Τζορτζ Κλούνεϊ
Αμάλ Αλαμουντίν
Αντζελίνα Τζολί
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551