Αναζήτηση
Αντιγόνη Ψυχράμη: Αποκαλύπτει πόσα κιλά έχει πάρει στην εγκυμοσύνη | iShow.gr
Ειδήσεις
Αντιγόνη Ψυχράμη: Αποκαλύπτει πόσα κιλά έχει πάρει στην εγκυμοσύνη
Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2017
11:32

«Στα malls μπαίνεις στο κλίμα της οικογένειας» μου λέει χαμογελώντας ο Δημήτρης Μακαλιάς, καθώς μας προσπερνούν καροτσάκια, παιδάκια που γελάνε, κλαίνε, φωνάζουν. Όταν το επισημαίνει, μου φαίνεται ξεκάθαρο ότι πρόκειται για το Survivor του επίδοξου πατέρα. Mοιάζει να νιώθει οικεία στο συγκεκριμένο περιβάλλον και το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να έχει συνεχώς στο οπτικό του πεδίο την οκτώ μηνών έγκυο Αντιγόνη Ψυχράμη.

Εκείνος είναι ήσυχος, προσεκτικός, καθησυχαστικός. Εκείνη ζωηρή, έντονη, αλέγκρα. Ο αριστούχος απόφοιτος του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος και η αριστούχος της Δραματικής Σχολής Μαίρη Βογιατζή – Τράγκα δίνουν την αίσθηση πως κινούνται κάτω από ένα σύννεφο χαράς και ανεμελιάς.

Μπορεί να είναι ένα καλλιτεχνικό ζευγάρι, αλλά το επάγγελμά τους δεν είναι αυτό που τους χαρακτηρίζει. Αποτελούν μια σπάνια περίπτωση ζευγαριού, λόγω κυρίως των αντιθετικών χαρακτηριστικών που έχουν ως ζευγάρι.

Είναι παντρεμένοι, είναι κι ερωτευμένοι. Περιμένουν παιδί, αλλά παραμένουν και κολλητοί. Είναι κατά έναν τρόπο συνάδελφοι, αλλά καθόλου ανταγωνιστικοί. Αυτό που επικοινωνούν ως ζευγάρι είχα καιρό να το νιώσω. Συγνώμη για το κλισέ, αλλά οι δυο τους «έχουν μάτια μόνο ο ένας για τον άλλον» σε μια εποχή που η ματιά δεν ξεφεύγει από την οθόνη του κινητού.

Μου λέγατε πως τρέχετε για τη μετακόμιση. Έπεσαν όλα μαζί…

Δημήτρης: Το σπίτι όπου μένουμε πέντε χρόνια μαζί είναι πάρα πολύ μικρό. Δεν χωρούσαμε οι ίδιοι, πόσο μάλλον τώρα. Λίγο πριν έρθουν τα βαριά, φεύγουμε τώρα που είμαστε πιο χαλαροί.

Έχετε βρει το ιδανικό μπλε για το δωματίο του μπέμπη;

Αντιγόνη: Ναι, εγώ ψάχνω την κατάλληλη απόχρωση και την έχω βρει.

Δημήτρης: Μας αρέσουν τα παστέλ χρώματα. Δεν πάμε στο τυπικό μπλε.

Αντιγόνη: Γενικά μας αρέσει το χρώμα. Υπάρχει κόκκινο, πράσινο στο σπίτι…

Δημήτρης: Και θα συνεχίσει αυτή η παιδική χαρά και στο καινούριο. (γέλια)

Είσαι αγχωμένος, Δημήτρη;

Όχι. Το περιμένω με λαχτάρα, όχι με άγχος. Το μόνο που μπορεί να με φοβίζει είναι η κούραση. Αλλά είμαστε μαθημένοι και οι δύο να δουλεύουμε πολύ και να κουραζόμαστε. Θεωρώ πως δεν θα φτάσουμε στα όριά μας. Νιώθω, άλλωστε, πως η χαρά του ερχομού του μικρού θα τα επισκιάσει όλα. Όλοι μας λένε πως θα είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος, αλλά εμείς είμαστε προετοιμασμένοι.

Αντιγόνη, πώς νιώθεις αυτό το διάστημα;

Είμαι καλά. Φουσκώνω. Κι ενώ μεγαλώνει το μωράκι μέσα μου δεν έχω συνειδητοποιήσει 100% αυτό που έρχεται. Ευτυχώς, η εγκυμοσύνη μου είναι εύκολη, ήπια. Δούλευα μέχρι τεσσάρων μηνών. Ούτε λιγούρες έχω ούτε φαγητά μού μυρίζουν. Το μόνο που έχει αλλάξει είναι πως τρώω πιο τακτικά, ανά τρεις ώρες. Κλείνω τώρα τον έβδομο μήνα και έχω πάρει έντεκα κιλά.

Δημήτρη, πόσα κιλά πήρες;

Περιέργως, έχω χάσει. Λένε πως βάζεις γιατί ακολουθείς τη διαδικασία της εγκύου. Βέβαια, είχα ξεφύγει πιο πριν και δεν με παίρνει να πάω παραπάνω. Τώρα με την εγκυμοσύνη νομίζω πως η Αντιγόνη έχει μειώσει τις ποσότητες.


Πηγή: www.markostv.gr
Σχετικά πρόσωπα
Αντιγόνη Ψυχράμη
Δημήτρης Μακαλιάς
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551