Αναζήτηση
Αννίτα.gr: Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου | iShow.gr
Ειδήσεις
Αννίτα.gr: Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου
Κυριακή, 21 Σεπτεμβρίου 2014
13:34
Καμία σημασία δεν έχει αν άλλαξε τίτλο (στο περίπου) η εκπομπή της, αν το studio έγινε καλύτερο ή αν προσέθεσε συνεργάτες-δημοσιογράφους στο πάνελ. Τι και αν έλεγαν ότι θα αλλάξει concept η εκπομπή; Τι και αν νομίζαμε πώς θα δούμε κάτι εντελώς διαφορετικό;
Η Αννίτα Πάνια όσο ταλαντούχα και ιδιαίτερη είναι, άλλα τόσο δυσπροσάρμοστη αποδεικνύεται στις αλλαγές. Δεν μπορεί να ανοίξει κουβέντα με τους συνεργάτες της, που σημειωτέον είναι εξαιρετικοί -ο Τάσος Θεοδωρόπουλος πραγματικός τηλεοπτικός δυναμίτης, αν αξιοποιηθεί σωστά- με αποτέλεσμα να τους αφήνει σε ρόλο απλού συμμετέχοντα.

Την ίδια στιγμή η προσέγγιση στις συνεντεύξεις είτε πρόκειται για τον Μητροπόλιτη Άνθιμο είτε για τα δύο νέα παιδιά που έπεσαν θύμα των αναβολικών παραμένει η ίδια χωρίς να προσθέτει κανένα στοιχείο διαφοροποίησης.
Αν δεν την ενδιαφέρει να αξιοποίησει τους συνεργάτες της ή να προσεγγίσει τους καλεσμένους της διαφορετικά, τότε καλώς πράττει. Άλλωστε, τα νούμερα και η αποδοχή μοιάζει να κινούνται στα ίδια επίπεδα με πέρισυ.
Οπότε πολύ κουβέντα για το τίποτα. Η Αννίτα είναι όπως είναι και πολύ δύσκολα μάλλον θα δώσει κάτι νέο και διαφορετικό. Όχι, ότι αυτο είναι και κακό κατ΄ανάγκη. Tα 20 χρόνια τηλεοπτικής της παρουσίας το αντίθετο καταδεικνύουν.

Πηγή: tvnea.blogspot.com
Σχετικά πρόσωπα
Αννίτα Πάνια
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551