Αναζήτηση
Ανατροπή στα προγνωστικά της Eurovision - σε ποιά θέση βάζουν την Ελλάδα! | iShow.gr
Ειδήσεις
Ανατροπή στα προγνωστικά της Eurovision - σε ποιά θέση βάζουν την Ελλάδα!
Τετάρτη, 1 Απριλίου 2015
13:35
Σε περίπου 1,5 μήνα θα ανάψουν τα φώτα της 60ης Eurovision στη Βιέννηκαι τα προγνωστικά έχουν πάρει «φωτιά», ενώ οι ανατροπές, τόσο στις προβλέψεις για τις χώρες που θα προκριθούν στον τελικό, όσο και για την τελική κατάταξη, είναι σχεδόν καθημερινές!
Η Ελλάδα ,με την Μαρία Έλενα Κυριάκου και το «One Last Breath», παραμένει στα φαβορί του α’ ημιτελικού, καθώς τα στοιχήματα θεωρούν δεδομένη την πρόκρισή μας στον τελικό της 23ης Μαΐου.

Καλά είναι τα προγνωστικά και για την Κύπρο, καθώς πιστεύεται ότι ο Γιάννης Καραγιάννης και το «One Thing I Should Have Done» θα προκριθούν.
Από τον α’ ημιτελικό, στον οποίο διαγωνιζόμαστε, προβλέπεται επίσης ότι θα προκριθούν οι Εσθονία, Ρωσία, Αλβανία, Ρουμανία, Βέλγιο, Γεωργία, Αρμενία, ΠΓΔΜ και Λευκορωσία, με την ΠΓΔΜ, την Ρωσία και την Γεωργία να θεωρούνται ως οι χώρες που θα τερματίσουν πρώτες.
Όσο για την τελική κατάταξη;

Τα προγνωστικά δίνουν στην Ελλάδα από την 15η έως την 17η θέση, ενώ η Ιταλία έχασε τα πρωτεία, καθώς φαβορί για τη νίκη θεωρείται πλέον η Σουηδία και από κοντά ακολουθεί η Εσθονία!
star.gr

Πηγή: www.tvnea.com
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551