Αναζήτηση
Αναστασιάδης κατά Λιάγκα για τον Κρητικό: «Να ζητήσεις συγγνώμη από τους αμόρφωτους»! | iShow.gr
Ειδήσεις
Αναστασιάδης κατά Λιάγκα για τον Κρητικό: «Να ζητήσεις συγγνώμη από τους αμόρφωτους»!
Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2015
18:59
ΟΓιώργος Λιάγκαςσχολίασε στο Πρωινό τονΣτάθη Στιβακτάκητον 25χρονο Κρητικό πουβρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή τουΘέμου Αναστασιάδηκαιτον αποκάλεσε αμόρφωτο και εξευτελίζεται....
Ο Θέμος Αναστασιάδης είδε τις δηλώσεις του παρουσιαστή για τον Κρητικό και του απάντησε:

«Έπρεπε να το δω με τα μάτια μου για να πιστέψω ότι ο Γιώργος, τον οποίο συμπαθώ, βγήκε να πει για το Στάθη αυτές τις κουβέντες. Κατ’ αρχήν ποιοι είμαστε εμείς για να αποφασίσουμε ποιος θα βγει και ποιος δε θα βγει στο γυαλί. Κατά δεύτερο τι ήταν αυτό το βαρύ, το “αμόρφωτος”; Και λοιπόν; Πόσοι μορφωμένοι βγαίνουν στην τηλεόραση; Και τι σημαίνει αμόρφωτος; Μήπως δεν είδες την εκπομπή, γιατί αν άκουγες αυτά που είπε, έλα μετά να μου πεις πόσοι μορφωμένοι θα τα έλεγαν...», είπε χαρακτηριστικά κατά του Λιάγκα.

Ο Θέμος Αναστασιάδης έκλεισε λέγοντας: «Μακάρι Γιώργο μου να ήταν όλοι αμόρφωτοι και ψωνισμένοι, όπως είπες για τον Στάθη. Αν στο μέλλον αυτό το παιδί ψωνιστεί, ποιος θα φταίει; Μήπως όλοι αυτοί που μαζεύτηκαν χθες στους διαδρόμους του ΑΝΤ1 που τον παρακαλούσαν, είχαν πέσει στα πόδια του και ο άνθρωπος είχε μείνει με το στόμα ανοιχτό. Ξέρεις ότι κάποιοι από αυτούς τον απειλούσαν και τον εκβίαζαν; Του έλεγαν ότι αν βγεις στην τάδε εκπομπή θα βγούμε εμείς την άλλη μέρα και θα σε θάψουμε; Δεν στα είχαν πει αυτά; Μπορεί να μην τα άκουσες.».
Αναστασιάδης κατά Λιάγκα για τον Κρητικό: «Να ζητήσεις συγγνώμη από τους αμόρφωτους»
close

Πηγή: www.tvnea.com
Σχετικά πρόσωπα
Γιώργος Λιάγκας
Θέμος Αναστασιάδης
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551