Αναζήτηση
Ανάμεσα σε Mega και Ant1! | iShow.gr
Ειδήσεις
Ανάμεσα σε Mega και Ant1!
Παρασκευή, 29 Μαΐου 2015
13:35
Ο ηθοποιός πρέπει να διαλέξει ανάμεσα στο «Μπρούσκο» και το «Music Mall»!

Τα τελευταία χρόνια έχει βάλει τη σφραγίδα του στους πιο αναγνωρίσιμους «κακούς» της μικρής οθόνης.

Ο άπληστος επιχειρηματίας Μαλτέζος των «Κλεμμένων ονείρων» και ο δολοπλόκος πολιτευτής Ανδρέου της «Δικαίωσης», άμεσα συνυφασμένοι με την εποχή, είναι άνθρωποι του συστήματος και της διαπλοκής, που λάτρεψαν σαν θεό το χρήμα, καταπατώντας ανθρώπινες ζωές και αξίες. Και οι δύο χαρακτήρες σχεδιάστηκαν άψογα από τον Δημήτρη Αρβανίτη και ερμηνεύτηκαν μοναδικά από τον Αλέξανδρο Σταύρου.

Καθημερινό σήριαλ

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δημοφιλής ηθοποιός έχει να διαλέξει ανάμεσα σε δύο αξιόλογες τηλεοπτικές προτάσεις για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Να πρωταγωνιστήσει στο νέο καθημερινό σίριαλ του Αρβανίτη «Music Μall», που μάλλον θα προβληθεί στο Mega, ή να είναι το καινούργιο πρόσωπο του τρίτου κύκλου της επιτυχημένης κοινωνικής σειράς του ΑΝΤ1 «Μπρούσκο», το οποίο θα σηματοδοτήσει και την εξέλιξή της.

«Για εμένα ο Δημήτρης Αρβανίτης είναι πολύτιμος συνεργάτης και μακάρι να δουλέψουμε ξανά μαζί στη σειρά που θα αφορά τον χώρο της μουσικής βιομηχανίας. Ξέρω ότι κάνει συζητήσεις με βασικά στελέχη μεγάλου σταθμού, που εύχομαι να ευοδωθούν, διότι το νέο του σίριαλ είναι "διαμάντι", με πλοκή και πολλαπλά μηνύματα» τονίζει ο γοητευτικός ηθοποιός στην «Espresso», ενώ σε ερώτηση για την πρόταση του ΑΝΤ1 απαντά με σαφήνεια:

«Θεωρώ το "Μπρούσκο" μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, που ταξίδεψε τον τηλεθεατή στην Κρήτη, στην Κύπρο, στο Παρίσι, στην Ταϊλάνδη και όλα αυτά μέσα στην κρίση. Μεγάλο ρίσκο που απέδωσε, χάρη στο εξαιρετικό σενάριο της Βάνας Δημητρίου και των ηθοποιών. Εύχομαι ειλικρινά να μας δοθεί η ευκαιρία να συνεργαστούμε με τον ΑΝΤ1, διότι για εμένα αυτή η τηλεοπτική δουλειά είναι αξιόλογη, έντιμη και αγαπητή στον κόσμο. Ο Ανδρέας Γεωργίου είναι πολύ καλός σκηνοθέτης και ο Κούλλης Νικολάου άψογος παραγωγός».

Πηγή:Espressonews

Πηγή: www.tvnea.com
Σχετικά πρόσωπα
Αλέξανδρος Σταύρου
Δημήτρης Αρβανίτης
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551