Αναζήτηση
Alpha: Αυτοί συνεχίζουν την επόμενη σεζόν! | iShow.gr
Ειδήσεις
Alpha: Αυτοί συνεχίζουν την επόμενη σεζόν!
Παρασκευή, 24 Απριλίου 2015
17:36

Η τηλεοπτική σεζόν προχωρά με γοργούς ρυθμούς προς την ολοκλήρωσή της. Δύο μήνες έμειναν περίπου μέχρι να μας αποχαιρετήσουν προγράμματα και συντελεστές για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Το άγχος για το ποιοι θα επιστρέψουν πίσω το φθινόπωρο κορυφώνεται κάθε χρόνο αυτή την περίοδο, καθώς όλοι βρίσκονται σε αναμονή ανανέωσης ή μεταγραφής.

Ο Alpha κατάφερε την τρέχουσα σεζόν να ξεπεράσει τα δύο μεγαλύτερα κανάλια της χώρας και να βρεθεί στην κορυφή της προτίμησης των τηλεθεατών. Το κανάλι επέλεξε να κρατήσει χαμηλό προφίλ και να αφήσει το πρόγραμμά του να "μιλήσει". Κι επειδή ...των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν, οι υπεύθυνοι της Κάντζας διαμορφώνουν ήδη το παζλ της επόμενης χρονιάς.

Σε μια ασταθή όσο ποτέ περίοδο που διανύουμε και με το τηλεοπτικό τοπίο να παραμένει ομιχλώδες ο Alpha ανάβει το πράσινο φως στα περισσότερα προγράμματά του. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του zappIT, μέχρι στιγμής φαίνεται να συνεχίζουν:
τα επιτυχημένα σίριαλΜην αρχίζεις τη μουρμούρακαιΤο σόι σου,
ηΕλληνοφρένεια,
το τηλεπαιχνίδι του Χρήστου ΦερεντίνουΆκου τι είπαν,
οι ενημερωτικές εκπομπές360°, 60΄ Ελλάδα, ΑυτοψίακαιΊντριγκα,
τοΠάμε Πακέτομε τη Βίκυ Χατζηβασιλείου,
η Αγγελική Νικολούλη με τοΦως στο τούνελ
οι καθημερινές εκπομπέςHappy DayκαιΕλένη,
ο Σπύρος Παπαδόπουλος και τοΣτην υγειά μας ρε παιδιά.
Στο πρόγραμμα του καναλιού θα είναι και οΛάκης Λαζόπουλος, με ερωτηματικό για το αν θα συνεχίσει με το "Αλ Τσαντίρι Νιουζ" ή με κάτι άλλο. ΗΚωνσταντίνα Σπυροπούλουπαραμένει, αλλά το τι θα παρουσιάσει και σε ποια ζώνη φαίνεται να επηρεάζεται άμεσα από τη νέα εκπομπή της Μαρίας Μπεκατώρου που θα τοποθετηθεί απέναντί της από τις 9 Μαΐου. Αν η τηλεθέαση "γείρει" προς τον ΑΝΤ1, θα εξετάσουν όλα τα ενδεχόμενα στον Alpha.

Η εκπομπή που όπως όλα δείχνουν θα μας πει "αντίο" το ερχόμενο καλοκαίρι είναι τοΌλα παίζουνπου δεν απέδωσε τα προσδοκώμενα στους πίνακες τηλεθέασης της Nielsen.

Αυτή είναι η πρώτη "φουρνιά" που παίρνει εισιτήριο για την επόμενη σεζόν. Το διάστημα που ακολουθεί αναμένεται να ληφθούν αποφάσεις και για τους υπόλοιπους.Αννίτα Πάνια, Άση Μπήλιου, Κάτι Ψήνεται, Πρωινή Ενημέρωση Alpha, World Party, 10η Εντολήβρίσκονται σε αναμονή....
Zappit

Πηγή: www.tvnea.com
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551