Αναζήτηση
Αλλαγή σχεδίων! Τρίτος κύκλος για το ¨Ταμάμ¨; | iShow.gr
Ειδήσεις
Αλλαγή σχεδίων! Τρίτος κύκλος για το ¨Ταμάμ¨;
Τετάρτη, 25 Μαΐου 2016
19:00
Το ¨Ταμάμ¨ είναι μία σειρά που αγαπήθηκε πολύ και απέκτησε πολλούς φανσ. Κυρίως νέου φανατικό κοινό το οποίο λατρεύει τις οικογενειακές κωμωδίες που γεννιούνται έρωτες και τσακωμοί.

Ο Αντ1 παρά τις αρχικές σκέψεις για τη δημιουργία 3ου κύκλου, τελικά αποφάσισε πως είναι καλύτερο η αυλαία να πέσει φέτος, ώστε να μην τραβηχτεί η ιστορία από τα μαλλιά.

Οι αντιδράσεις όμως των τηλεθεατών ήταν αρκετά έντονες, αφού πάρα πολλοί σύμφωνα με το newsit.gr τηλεφωνούν στο σταθμό του Αμαρουσίου και ζητούν να πάρει το πρόγραμμα το πράσινο φως για ακόμη μία σεζόν.

Μάλιστα αυτό παρατηρείται εδώ και αρκετές μέρες και στην επίσημη σελίδα του καναλιού στο facebook με τα μηνύματα να είναι καθημερινά και από διαφορετικούς χρήστες. Έτσι σκέφτονται πολύ σοβαρά να πάρουν την απόφαση να εγκρίνουν νέα επεισόδια, παρά το φινάλε που προβλήθηκε πριν περίπου δύο εβδομάδες.

Εξάλλου ο τρόπος που έκλεισε το σήριαλ φανερώνει πως θα μπορούσε να υπάρξει κάποια συνέχεια και επίσης να σημειωθεί πως τόσο οι σεναριογράφοι της σειράς Ρίσβας-Σακαλή, όσο και οι πρωταγωνιστές της σειράς από νωρίς είχαν κάνει σαφές στο κανάλι που θα επιθυμούσαν τη συνέχιση του προγράμματος.

Μένει να δούμε ποια απόφαση θα πάρουν στον Ant1, διότι όλα είναι ανοιχτά. Να σημειωθεί πως πρόταση έχει γίνει στο σεναριογραφικό δίδυμο να κάνει τη διασκευή του ¨She is with me¨ για λογαριασμό του ίδιου καναλιού.

Πάντως να αναφέρουμε ότι το ένα δεν αναιρεί το άλλο, αφού και φέτος δούλευαν παράλληλα σε δύο project, και στο ¨Ταμάμ¨ και στο ¨Μη με σκας¨ του Alpha.

Πηγή: www.tvnea.com
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551