Αναζήτηση
Αλέξανδρος Ρήγας: Στις "Τρίχες" η ευθύνη ήταν δική μου! | iShow.gr
Ειδήσεις
Αλέξανδρος Ρήγας: Στις "Τρίχες" η ευθύνη ήταν δική μου!
Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2015
18:29
Τον Αλέξανδρο Ρήγα φιλοξενεί αυτό το Σάββατο στον «Ρυθμό των Star» η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος απαντά στην ραδιοφωνική του συνέντευξη για τις «Τρίχες» και την πορεία που είχαν, τους «Δύο Ξένους» και την Δέσποινα Βανδή, αλλά και πρόσωπα με τους οποίους έχουν δημιουργηθεί καβγάδες.

Για τις Τρίχες:

«Ήθελα να μαθαίνω νούμερα, αλλά ένα πράγμα δείχνει τα νύχια του, τα δόντια του, την ψυχή του από την αρχή. Οπότε στις δυο τρεις εβδομάδες κατάλαβα και που πηγαίναν οι «Τρίχες» και που πήγαιναν τα άλλα. Δεν είχα μεγάλες εκπλήξεις. Υπήρξε και στεναχώρια και απογοήτευση. Κάποιοι άνθρωποι με εμπιστεύτηκαν. Κυρίως το κανάλι αλλά και ηθοποιοί, συνεργάτες αλλά δεν τους έδωσα αυτό που περίμεναν από εμένα. Και μιλάω για μένα γιατί η ευθύνη ήταν δική μου. Προφανώς εγώ δεν προετοιμάστηκα σωστά, δεν έδωσα την ενέργεια που όφειλα να δώσω.»

Για τους Δύο Ξένους και την Δέσποινα Βανδή:

«Υπό την έννοια ότι έδωσα την ψυχή μου, έδωσα ενέργεια, είχα πολύ καλούς συνεργάτες. Όταν έκανα πρόταση στη Δέσποινα για τους «Δύο Ξένους» δεν ήξερα αν μπορεί να το υποστηρίξει. Κάναμε πρόβες. Μου άρεσε σαν εικόνα, την είχα σε κάποια βιντεοκλίπ, δεν ήξερα . Κι αφού κάναμε πρόβες, που το ζήτησε και η ίδια βέβαια,όταν και οι δυο πιστέψαμε ότι μπορούμε να το προχωρήσουμε, έτσι συνέβη.»

Για καβγάδες:

«Έντονοι καβγάδες γίνονται συχνά. Με την Χρύσα Ρώπα έχω τσακωθεί και μετά από 6 μήνες της έγραφα έργο για το θέατρο.»


Πηγή: www.tvnea.com
Σχετικά πρόσωπα
Αλέξανδρος Ρήγας
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551