Αναζήτηση
Alex Kavvadias & Gautier live | iShow.gr
Ειδήσεις
Alex Kavvadias & Gautier live
Παρασκευή, 22 Μαΐου 2015
14:36


Ο Alex Kavvadias συναντάει τον Gautier σε μια αναπάντεχη συνεργασία. Εκεί που το ποπ, συναντάει τη ροκ και την ηλεκτρονική μουσική, το ντουέτο αναμένεται να μας εκπλήξει με τα τραγούδια και τις διασκευές του.

Ο τραγουδιστής Alex Kavvadias και ο τραγουδοποιός Gautier, μας παρουσιάζουν τραγούδια από την δισκογραφία τους -διασκευασμένες σε ένα πιο ηλεκτρισμένο στυλ- καθώς και αρκετές, προσεκτικά επιλεγμένες διασκευές από ένα ευρύ φάσμα μουσικής.

Το showmanship και η σκηνική παρουσία του Alex Kavvadia δίνουν ένα αποτέλεσμα που κρατάει τους θεατές σε ένα μόνιμο ενδιαφέρον ενώ η μουσική προσέγγιση του Gautier στα τραγούδια ολοκληρώνει την μουσική πρόταση του ντούετου με τον πιο όμορφο τρόπο.

Η σύμπραξη των δύο μουσικών έρχεται μετά την συναυλία του Alex Kavvadia στο ΟΑΚΑ ως opening act της Lady Gaga, και 2 καλοκαίρια μετά την συναυλία του Gautier στο Rockwave, ο οποίος ήταν το opening act της Lana Del Rey.

Να πούμε ότι ο Gautier αυτόν τον καιρό ετοιμάζει τον δεύτερό του δίσκο και ο Alex αναμένεται να κυκλοφορήσει το νέο του σινγκλ.

Την σκηνή μοιράζονται με τον ταλαντούχο νέο μουσικό Νίκο Ζαδέ στα πλήκτρα.


Πηγή: athensbars.gr
Σχετικά πρόσωπα
Άλεξ Καββαδίας
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551