Αναζήτηση
Aκόμα δεν ξεκίνησε η Σπυροπούλου και της κάνουν ζημιά στον Alpha | iShow.gr
Ειδήσεις
Aκόμα δεν ξεκίνησε η Σπυροπούλου και της κάνουν ζημιά στον Alpha
Σάββατο, 13 Σεπτεμβρίου 2014
13:35
Αυτό που συμβαίνει με αυτή την κοπέλα είναι πράγματι αστείο πλέον. Η κακή εντύπωση που έχει δημιουργήσει δεν είναι τόσο από το ύφος που έχει λόγω του οτιδήποτε και που δεν αφορά κανέναν ούτε από την μη ύπαρξη στοιχειώδους ταλέντου ή επάρκειας στην παρουσίαση και γενικά στον προφορικό λόγο.
Η σημαντικότερη πηγή του κακού είναι ο τρόπος διαχείρισης αυτού του προσώπου. Αντί να την καταστήσουν ελκυστική και προσιτή ως εικόνα, φαίνεται να επιδιώκουν ακριβώς το αντίθετο. Γίνεται θέμα είτε για τις οντισιόν που περνάνε άτομα για να την πλαισιώσουν -μοιάζει οξύμωρο στην περίπτωσή της- είτε για τα ψώνια και τους καφέδες είτε για το ποιος ή ποια της κάνουν μαθήματα παρουσίασης.
Όλο αυτό έχει καταντήσει τραγελαφικό. Όλες αυτές οι καταστάσεις δεν συνάδουν με το μικροσκοπικό τηλεοπτικό της εκτόπισμα και την απειροελάχιστη τηλεοπτική της πείρα. Αυτοί που θέλουν να την βοηθήσουν, οι ίδιοι της κάνουν τελικά ανεπαρνόρθωτη ζημιά στην εικόνα. Είναι νέα, όμορφη και δείχνει να έχει ήθος. Οπότε, είναι πράγματι κρίμα, κάποιοι να προκαλούν τα αντίθετα από τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα. Η ίδια δεν ευθύνεται σε αυτό καθόλου.

Πηγή: tvnea.blogspot.com
Σχετικά πρόσωπα
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551