Αναζήτηση
Αυτός είναι ο... σύζυγος της Βάσως Λασκαράκη! | iShow.gr
Ειδήσεις
Αυτός είναι ο... σύζυγος της Βάσως Λασκαράκη!
Σάββατο, 30 Αυγούστου 2014
12:35
Η μητέρα, ο πατέρας και τα πεθερικά της είχαν κλείσει εδώ και μέρες. Το μόνο που απέμενε ήταν να βρεθεί... ο σύζυγός της. Και τελικά, ενώ όλοι περίμεναν ότι το "πάντρεμα" θα είναι με κάποιον γνωστό τηλεοπτικά ηθοποιό, αυτός που θα ερμηνεύσει το ρόλο έρχεται με δύναμη... από το θέατρο, καθώς μπορεί να είναι νεαρός σε ηλικία, αλλά έχει σημαντική πορεία και συνεργασίες στο θέατρο.

O ALPHA αποφάσισε να βγάλει στον αέρα την καινούργια σεζόν μία ακόμα ελληνική κωμική σειρά, "Το σόι σου", στην οποία θα περιγράφονται αστείες καθημερινές καταστάσεις που βιώνει μία οικογένεια... όπως πολλές άλλες οικογένειες.

Στο επίκεντρο της ιστορίας ένα νεαρό ζευγάρι που ταλαιπωρείται από τις οικογένειές τους. Τους γονείς του νεαρού θα υποδυθούν οι Παύλος Ορκόπουλος και Μίρκα Παπακωνσταντίνου, ενώ της κοπέλας ο Γιώργος Γιαννόπουλος και η Ρένια Λουιζίδου. Ενώ λοιπόν το ρόλο της κοπέλας θα υποδυθεί η Βάσω Λασκαράκη, τα στελέχη του ALPHA έψαχναν να βρουν ποιος θα κάνει το ρόλο του συζύγου της. Μετά λοιπόν από επαφές και δοκιμαστικά που έκαναν, αποφάσισαν για ένα… new entry στο τηλεοπτικό τοπίο, καθώς ο ηθοποιός έχει πολύ μικρή τηλεοπτική προϋπηρεσία, αλλά αρκετά πετυχημένη πορεία στο θέατρο, παρά το νεαρό της ηλικίας του.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες το σύζυγο της Βάσως Λασκαράκη στη σειρά θα υποδυθεί ο Μελέτης Ηλίας που αποφοιτώντας από το "Ανωτέρα Σχολή Δραματικής Τέχνης Καρόλος Κουν" έχει συνεργαστεί με σπουδαίους σκηνοθέτες στο θέατρο, όπως τους Γιώργο Λαζάνη, Μίμη Κουγιουμτζή, Θοδωρή Τερζόπουλο, Στάθη Λυβαθινό και πολλούς ακόμα, αποσπώντας πολύ καλές κριτικές για κάθε ερμηνεία του.

Η πρώτη τηλεοπτική του παρουσία ήταν στο "Δέκα"¨ σε σκηνοθεσία της Πηγής Δημητρακοπούλου που είχε προβληθεί από τον ALPHA. Τώρα λοιπόν τα στελέχη του σταθμού αποφάσισαν να του δώσουν πρωταγωνιστικό ρόλο, πιστεύοντας ότι ο Μελέτης Ηλίας θα κερδίσει με την ερμηνεία του το τηλεοπτικό κοινό. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που τα στελέχη του σταθμού της Κάντζας επιλέγουν κάποιο... άκαυτο τηλεοπτικά πρόσωπο από το χώρο του θεάτρου, αφού και η Ελένη Κοκκίδου είχε σημαντική πορεία στο θέατρο, μέχρι που έγινε γνωστή στο ευρύ τηλεοπτικό κοινό ως η "Βούλα" στη σειρά "Μην αρχίζεις τη μουρμούρα".

Έτσι και τώρα εκτιμούν ότι ο Μελέτης Ηλίας θα αγαπηθεί από τους τηλεθεατές και ως σύζυγος της Βάσως Λασκαράκη στην καινούργια τους κωμική σειρά που πρόκειται να ξεκινήσει την προβολή της μέσα στον Οκτώβριο, σκοπεύοντας "Το σόι σου" να γίνει αγαπημένη συνήθεια των τηλεθεατών.

newsit.gr

Πηγή: tvnea.blogspot.com
Σχετικά πρόσωπα
Μελέτης Ηλίας
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551