Αναζήτηση
Αυτό είναι το trailer του Happy Day για τη νέα σεζόν | iShow.gr
Ειδήσεις
Αυτό είναι το trailer του Happy Day για τη νέα σεζόν
Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2015
14:58
Η νέα τηλεοπτική σεζόν ξεκινάει και όλες οι εκπομπές ετοιμάζονται πυρετωδώς. Συσκέψεις, συναντήσεις, φωτογραφήσεις και φυσικά… trailers. Τα δημιουργικά τμήματα των σταθμών έχουν «πάρει φωτιά» και όλοι ψάχνουν την τέλεια ιδέα.

Η ανακοίνωση των εκλογών βέβαια έχει πάει πίσω πολλά τηλεοπτικά σχέδια και την αργοπορία στις ενάρξεις των εκπομπών. Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει για την εκπομπή τηςΣταματίνας Τσιμτσιλή.

ΤοHappyDayκάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου στις 08:00, στονAlphaκαι το trailer της εκπομπής παίζει ήδη στη μικρή οθόνη.

Η παρουσιάστρια με τους συνεργάτες της,Δημήτρη Παπανώτα,Ελένη Τσολάκη,ΚώσταΦραγκολιάμας δείχνουν πόσο χαρούμενοι είναι όταν ξυπνάνε και ετοιμάζονται να πάνε στην εκπομπή και να μας φτιάξουν την ημέρα. Φυσικά και νυστάζουν, θέλουν να πιουν καφέ και να χουζουρέψουν αλλά η επιθυμία τους για να περάσει λίγες ξέγνοιαστες ώρες ο τηλεθεατής και να ξεφύγει από τα πολλά καθημερινά προβλήματα είναι μεγαλύτερη. Μας καλούν λοιπόν να βάλουμε ξυπνητήρι στις 08:00 και τα υπόλοιπα να τα αφήσουμε επάνω τους.


Πηγή: newspiper
Σχετικά show
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551