Αναζήτηση
Αυτή είναι η καλύτερη αμοιβή που έχει πάρει ποτέ η Όλγα Λαφαζάνη | iShow.gr
Ειδήσεις
Αυτή είναι η καλύτερη αμοιβή που έχει πάρει ποτέ η Όλγα Λαφαζάνη
Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2015
16:59


Για την εμπερία της από την εκπομπή "Στα καλά καθούμενα" μίλησε σε συνέντευξή της η Όλγα Λαφαζάνη. Πώς νιώθει που πέφτουν οι τίτλοι τέλους σιγά-σιγά;

«Ήταν μια πολύ γεμάτη και ξεχωριστή χρονιά, γιατί η συγκεκριμένη συνεργασία ήρθε σε μια δύσκολη περίοδο της ζωής μου. Ήθελα πολύ να συμμετάσχω στην εκπομπή και όλοι οι συντελεστές με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή. Κατά τη διάρκεια της χρονιάς υπήρξε αρκετή κούραση, άλλες φορές δεν μπορούσα να βρω κάποιο θέμα που ήθελα, αλλά πάντα είχα την απόλυτη στήριξη της Κατερίνας Καραβάτου, του Κρατερού Κατσούλη αλλά και του καναλιού»

-Ένα χρόνο που συνεργάζεσαι με την Κατερίνα τι έχεις μάθει από εκείνη;

«Έχει εκπληκτικό λόγο, ψυχραιμία να αντιμετωπίζει καταστάσεις στον αέρα της εκπομπής, τρομερή ευγένεια και είναι πολύ καλή οικοδέσποινα. Επιπλέον είναι πολύ ενωτική και βοηθάει την ομάδα. Νοιάζεται. Θέλει να ξέρει, για παράδειγμα, αν αισθανόμαστε όλοι καλά, αν μας απασχολεί το οτιδήποτε. Για μένα είναι μεγάλο σχολείο που είμαι δίπλα της. Φυσικά και ο Κρατερός με τον Δημήτρη είναι εξαιρετικοί άνθρωποι. Νιώθω πως είναι η δεύτερη οικογένειά μου.»

-Άρα η επιτυχία που σημείωσε η εκπομπή δεν ήταν καθόλου τυχαία.

«Καθόλου! Στην κυριολεξία περιμέναμε να έρθει το Σαββατοκύριακο για να βρεθούμε, για να τα πούμε από κοντά. Θυμάμαι ότι μια φορά ήμουν στενοχωρημένη και ο Κρατερός επέμενε να του πω τι έχω. Μέσα από την επιμονή του κατάλαβα πως ενδιαφερόταν πραγματικά για μένα. Αυτό το πραγματικό ενδιαφέρον του ενός προς τον άλλο ήταν αυτό που μας ένωσε επαγγελματικά και προσωπικά.»

-Όσοι μου έχουν μιλήσει για σένα σχολιάζουν πως είσαι από τα καλύτερα παιδιά του χώρου. Ανάμεσα τους και η Κατερίνα Καραβάτου.

«Αλήθεια; Πραγματικά είναι πολύ τιμητικό! Για μένα δεν υπάρχει καλύτερη ανταμοιβή από το να σε θεωρούν καλό άνθρωπο. Μέχρι και το παιδί μου συμβουλεύω να κάνει ό,τι θέλει στη ζωή του, αρκεί να γίνει καλός άνθρωπος. Και είναι πολύ σημαντικό που το λένε γυναίκες, καθώς μεταξύ μας είμαστε ανταγωνιστικές.»


Πηγή: athensbars.gr
Σχετικά πρόσωπα
Όλγα Λαφαζάνη
Κατερίνα Καραβάτου
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551