Αναζήτηση
Αυτές είναι οι τροφές που ΚΑΙΝΕ το λίπος! | iShow.gr
Ειδήσεις
Αυτές είναι οι τροφές που ΚΑΙΝΕ το λίπος!
Τετάρτη, 23 Απριλίου 2014
13:05


Τα κορμιά προετοιμάζονται για τις παραλίες σιγά σιγά...

Πώς πρέπει να αλλάξουμε το διαιτολόγιό μας για να έχουμε τα ανάλογα αποτελέσματα στο σώμα μας; Τα αντιοξειδωτικά είναι υπεύθυνα για να μας βοηθήσουν...

Δείτε τις κυριότερες λιποδιαλυτικές τροφές!

Γιαούρτι
Σύμφωνα με την διατροφολόγο Leslie Bonci, MPH, RD, ημεγάλη περιεκτικότητα του σε πρωτεΐνη χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να αφήσει το στομάχι με αποτέλεσμα να αισθάνεστε χορτασμένοι για περισσότερη ώρα. Επίσης, το σώμα καίει περισσότερες θερμίδες όταν «χωνεύει» την πρωτεΐνη σε σχέση με τους υδατάνθρακες. Προτιμήστε γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά.

Κανέλα
Από τα πιο γνωστά λιποδιαλυτικά μπαχαρικά με την ιδιότητα σταθεροποίησης του ζαχάρου στο αίμα. Αυτό μπορεί να «κρατήσει» την όρεξη σας, ειδικά αυτούς με διαβήτη τύπου 2. Σχεδόν όλοι μπορούν να επωφεληθούν από την κανέλα.

Καυτερές πιπεριές
Οι καυτερές πιπεριές περιέχουν την καψαϊκίνη η οποία περιορίζει την όρεξη και επιταχύνει ελαφρά τον μεταβολισμό.

Πράσινο τσάι
Εκ των κορυφαίων αν όχι το κορυφαίο αντιοξειδωτικό. Δεν είναι τυχαίο που προτείνεταει από όλες τις δίαιτες για ταχύτερη ενεργοποίηση μεταβολισμού και κατ' επέκταση την απώλεια βάρους!

Γκρέιπφρουτ
Αν και δεν περιέχει μαγικές ιδιότητες λιποδιάλυσης, η κατανάλωση του βοηθά να αισθάνεστε χορτάτοι με λίγες θερμίδες. Μισό γρέιπφρουτ ή ένα ποτήρι από τον χυμό του πριν το γεύμα θα σας βοηθήσει.

Καρπούζι
Η μεγάλη του περιεκτικότητα σε νερό τα λέει όλα.Πολλά ωμά φρούτα και λαχανικά είναι «γεμάτα» νερό και θρεπτικά συστατικά και ταυτόχρονα με χαμηλές θερμίδες. Το καρπούζι είναι ένα πολύ καλό παράδειγμα. Περιέχει αντιοξειδοτικά και βιταμίνες Α και C.

Μούρα
Όπως και τα άλλα φρούτα, τα μούρα περιέχουν νερό και φυτικές ίνες και μπορούν να σε «κρατήσουν» από γεύμα σε γεύμα. Όμως έχουν ένα ακόμη πλεονέκτημα. Είναι πού γλυκά και μπορούν να ικανοποιήσουν την όρεξη σας για γλυκό με λίγες θερμίδες. Επίσης περιέχουν πολλά αντιοξειδοτικά.

Ωμά λαχανικά
Τα ωμά λαχανικά αποτελούν καλή λύση για σνακ. Περιέχουν αρκετό νερό και έχουν λίγες θερμίδες. Συνδιάστε τα ωμά λαχανικά με dip σάλτσες αντί για τσιπς.

Καφές
Το αγαπημένο ρόφημα όλωνμπορεί να ενισχύσει έστω και λίγο τον μεταβολισμό και να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος.


Πηγή: athensbars.gr
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551