Αναζήτηση
Αυτά είναι τα νέα σχήματα στις νυχτερινές πίστες! | iShow.gr
Ειδήσεις
Αυτά είναι τα νέα σχήματα στις νυχτερινές πίστες!
Πέμπτη, 24 Απριλίου 2014
10:35
Η παραλιακή αποτελεί την απόλυτη σταθερά στον τομέα της ελληνικής λαϊκής διασκέδασης κάθε καλοκαίρι.

Μπορεί η νύχτα να μην βγήκε αλώβητη και να μετράει τις πληγές της από την οικονομική κρίση, ωστόσο εξακολουθεί να προσφέρει συγκινήσεις και να έχει τους πιστούς οπαδούς της.

Φέτος, δίνει το καθιερωμένο ραντεβού της σε γνώριμα μέρη, αλλά με νέα σχήματα και δυναμικές.

Δύο εκκεντρικοί καλλιτέχνες, όπως είναι ο Γιώργος Μαζωνάκης και η Πάολα θα δώσουν στη νύχτα μια σπάνια μεταμοντέρνα διάσταση.

Ο παλιός είναι αλλιώς, αλλά ο νέος είναι ωραίος και ο Γιάννης Πλούταρχος θα συναντήσει το νέο είδωλο της νύχτας, τον Παντελή Παντελίδη.


Fantasia: Γιώργος Μαζωνάκης - Πάολα

Είναι αναμφισβήτητα το πιο hot και πολυαναμενόμενο σχήμα της καλοκαιρινής σεζόν και σίγουρα θα γίνει το καλοκαιρινό talk of the town μεταξύ των υπερμάχων της λαϊκής διασκέδασης. Η μεν Πάολα είναι πολύ στα πάνω της αυτό τον καιρό, ενώ ο εκκεντρικός Γιώργος Μαζωνάκης αποτελεί μεγάλη και σταθερή αξία στο νυχτερινό μουσικό γίγνεσθαι.

Γλυφάδα Live Stage: Άντζελα Δημητρίου
«Κάνει comeback» η Λαίδη όχι μόνο στη δισκογραφία αλλά και στην πίστα. Από αυτή την Παρασκευή 25/4 θα ξεκινήσει εμφανίσεις σε έναν ολοκαίνουργιο χώρο που δημιούργησε ο σύζυγος της ειδικά για εκείνη και θα πλαισιωθεί από νέους καλλιτέχνες.

Posidonio-Κωνσταντίνος Αργυρός
Εδώ, τα πράγματα λειτουργούν με σταθερές. Αφού πήρε την σκυτάλη από τον Πάνο Κιάμο, που ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος του Posidonio επί σειρά ετών, ο Κωνσταντίνος Αργυρός αποδεικνύει ότι είναι o επόμενος one man show ακολουθώντας τα βήματα του Γιάννη Πλούταρχου και του Νίκου Βέρτη. Στο πλευρό του από αυτή την Παρασκευή 25/4 δύο καλές νεανικές φωνές, η Ελεάνα Παπαϊωάννου και ο Νικηφόρος.

Θέα: Νίκος Οικονομόπουλος - Πέγκυ Ζήνα
Αυτή την Παρασκευή 25/4 ξεκινάει ένα ακόμα ντουέτο. Ο Νίκος Οικονομόπουλος, που πολλοί θεωρούν ως το συνεχιστή του Νότη Σφακιανάκη -μεταξύ των οποίων και ο ίδιος ο ιδιόρρυθμος τραγουδιστής του Μια ματιά σου μόνο φτάνει- συμπράττει με την Πέγκυ Ζήνα, η οποία έχει ανάγκη από μια καλή σεζόν. Μπορεί να μην έχουν ξανασυνεργαστεί, αλλά φαίνεται ότι βρίσκονται στο ίδιο (λαϊκό) μήκος κύματος. Έτσι, προβλέπουμε ότι θα στήσουν ένα καλοφτιαγμένο πρόγραμμα με ωραίες συγκινήσεις.

Teatro: Παντελής Παντελίδης - Γιάννης Πλούταρχος

Ο χειμερινός παρτενέρ της Πάολα, Παντελής Παντελίδης, που έφερε τα πάνω κάτω στο Teatro, παραμένει στο κέντρο της Ποσειδώνος και συναντά το «καλύτερο παιδί» της νύχτας, τον Γιάννη Πλούταρχο. Μαζί τους δύο σέξι κυρίες η Ελισάβετ Σπανού και η Θωμαής Απέργη. Ετοιμαστείτε να πέσετε στα πατώματα από ερωτική καψούρα από αυτή την Παρασκευή 25/4.

Romeo: Νίκος Μακρόπουλος - Γιώργος Γιαννιάς-Ελεάνα
Είναι από τα πρώτα σχήματα που έχουν ήδη μπει στην κούρσα της καλοκαιρινής διασκέδασης. Μετά από μια περιπέτεια υγείας ο Γιώργος Γιαννιάς επέστρεψε στο πλευρό του Νίκου Μακρόπουλου για να δώσουν από κοινού το δικό τους στήριγμα στον ερωτικό νταλκά των θαμώνων.

Frangelico Upper Class: Χρήστος Χολίδης-Χρήστος Μενιδιάτης
Το σέξι αντρικό δίδυμο έχει ήδη ξεκινήσει τις εμφανίσεις του στο ανανεωμένο Frangelico Upper Class, το οποίο αποτελεί παράλληλα και δυναμικό after hours spot για έξω ντέρτια και καημούς γλέντι μέχρι πρωίας.
Πηγή: tvnea.blogspot.com
Σχετικά πρόσωπα
Γιώργος Μαζωνάκης
Πάολα Φωκά
Άντζελα Δημητρίου
Γιάννης Πλούταρχος
Κωνσταντίνος Αργυρός
Παντελής Παντελίδης
Πέγκυ Ζήνα
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551