Αναζήτηση
«Το σόι σου»: Τι θα δούμε σήμερα στον Alpha; | iShow.gr
Ειδήσεις
«Το σόι σου»: Τι θα δούμε σήμερα στον Alpha;
Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου 2015
16:35
Τριανταφυλλαίοι και Χαμπέοι χτυπούν εις διπλούν και αναφωνούν το γνωστό «…το σόι σου»! Απρόβλεπτοι και εκρηκτικοί στρώνουν το οικογενειακό τους τραπέζι, και κρατούν για μας την πιο λαχταριστή μερίδα γέλιου, συγκίνησης, παρεξηγήσεων, καυγάδων και αγάπης.
Κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 21:00, ο Σάββας και η Λυδία συναντιούνται με το φοβερό και τρομερό σόι τους και μας προσκαλούν γύρω από ένα κυριακάτικο τραπέζι με πολύ φαγητό, έντονα συναισθήματα και σουρεάλ καταστάσεις.
Απόψε στις 21:00: «Μυστικά»

Πόση σημασία έχουν οι παλιές αγάπες, οι σχέσεις, οι «κατακτήσεις» ή ακόμα και οι περιπετειούλες; Εξαρτάται από τον άνθρωπο είναι η απάντηση, εκτός κι αν μιλάμε για την Λυδία (Βάσω Λασκαράκη) και τις παλιές αγάπες του Σάββα (Μελέτης Ηλίας).

Με αφορμή λοιπόν ένα τραγούδι στο ραδιόφωνο, η Λυδία ανακαλύπτει ότι ο Σάββας τα είχε παλιά, πολύ παλιά, με μια όμορφη ξανθιά Σουηδέζα. Η Λυδία δεν ενοχλείται από το γεγονός ότι ο Σάββας θυμάται ακόμα πώς λένε το «σ’ αγαπώ» στα Σουηδικά αλλά επειδή, λέει, της το είχε κρατήσει μυστικό. Παρά τη διάθεση του Σάββα να απολογηθεί και να ζητήσει συγνώμη, η Λυδία δεν ακούει κουβέντα. Και όλοι στην οικογένεια είναι με το μέρος του Σάββα, ώσπου ανακαλύπτουν πως ο καθένας μπορεί να έχει τα δικά του μυστικά...

Πηγή: www.tvnea.com
Σχετικά show
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551