Αναζήτηση
«Στη σειρά "Επιστροφή" έχω έναν ρόλο - κλειδί» | iShow.gr
Ειδήσεις
«Στη σειρά "Επιστροφή" έχω έναν ρόλο - κλειδί»
Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2018
11:58

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης επέστρεψε τη σεζόν που ξεκίνησε τηλεοπτικά με τη σειρά «H Επιστροφή».

Ο ηθοποιός σε συνέντευξή του στο περιοδικό "myTV" μίλησε για τον ρόλο του στη σειρά.

Ποιος είναι ο ρόλος σας;

Έχω έναν ρόλο-κλειδί. Υποδύομαι τον Φίλιππο, ο οποίος έχει άμεση σχέση με όλους τους χαρακτήρες αλλά ταυτόχρονα έχει και ο ίδιος τις δικές του προσωπικές διαδρομές, οι οποίες έρχονται σε σύγκρουση με άλλους ήρωες.

Πώς εμπλέκεται με την οικογένεια του Μάνου;

Ο Φίλιππος συνδέεται απόλυτα με την οικογένεια Κορωναίου. Ο χαρακτήρας που υποδύομαι αναπτύσσει σχέσεις παράλληλες, συγκρουόμενες, φιλικές, αντιφατικές, ερωτικές, συναδελφικές με όλους τους χαρακτήρες.

Μέχρι πού μπορεί να φτάσει για να πετύχει τον σκοπό του;

Υπάρχει κάτι που τον «καίει» και αυτό είναι η κινητήριος δύναμη του, η οποία τον οδηγεί σε απρόβλεπτες επιλογές και κατευθύνσεις. Είναι ένας άνθρωπος με πολύ πάθος, και η εκδίκηση είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο της προσωπικότητας του. Υπάρχουν άνθρωποι που του έχουν κάνει κακό και αυτός με τη σειρά του υποκύπτει στο πάθος της εκδίκησης. Η εκδίκηση μπορεί να είναι απόλυτα δικαιολογημένη μερικές φορές, αλλά δεν σε οδηγεί και στις καλύτερες επιλογές. Αλλά είναι σίγουρα ένας δίκαιος χαρακτήρας.

Έχετε δει υλικό από τα γυρίσματα και τα επεισόδια;

Είχα δει το τρέιλερ πριν από την πρεμιέρα και έδειχνε την ένταση της σειράς και μας έβαλε μέσο σε αυτή. Σε αντίθεση με άλλα τρέιλερ που ενώ σου δείχνουν καταπληκτικά πλάνα δεν καταλαβαίνεις σε τι αναφέρονται. Αυτά δεν είναι τυχαία στη δουλειά μας. Υπάρχουν άνθρωποι που είναι γνώστες του αντικειμένου και δείχνουν ποιος βρίσκεται τυχαία στη θέση του. Και η επιτυχία ακόμη κάποιες φορές στη-δουλειά μας είναι τυχαία.

Πηγή: www.tvnea.com
Σχετικά πρόσωπα
Παναγιώτης Μπουγιούρης
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551