Αναζήτηση
«Ποια είναι αυτή η γλάστρα με τον μαϊντανό δίπλα στην Ντορέττα;» Ποιος το είπε; | iShow.gr
Ειδήσεις
«Ποια είναι αυτή η γλάστρα με τον μαϊντανό δίπλα στην Ντορέττα;» Ποιος το είπε;
Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2017
14:29

Η συμμετοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου στην τηλεόραση έχει προκαλέσει αντιδράσεις...

Η Βασιλική Αγιαννοπούλου επιμένει στην άποψή της, την οποία έκανε γνωστή με ανάρτηση της στο Facebook πριν λίγο καιρό, όσον αφορά στην τηλεοπτική παρουσία του πρώην συντρόφου της Κωνσταντίνου Βασάλου στην εκπομπή «ΕΔΩ» με την Ντορέττα Παπαδημητρίου.

«Ποια είναι αυτή η γλάστρα με τον μαϊντανό δίπλα στην Ντορέττα; Και φυσικά δεν εννοώ τον Μηλιόγλου.» Αυτή είναι η άποψη μου. Ο κόσμος έχει άποψη. Είναι τηλεθεάτρια. Είμαι άνθρωπος σε ελεύθερη χώρα. Μπορώ να λέω ό,τι θέλω, να έχω άποψη για ό,τι θέλω. Ενδεχομένως η δική μου η άποψη επειδή είμαι εγώ και επειδή σχετίστηκα με τον συγκεκριμένο να έχει μεγαλύτερη βαρύτητα και να «χτυπάει» άσχημα», ανέφερε συγκεκριμένα η ηθοποιός και αθλήτρια του bodybuilding, η οποία πρόσθεσε για το προηγούμενο διάστημα:

«Ήταν μια πάρα πολύ σκληρή περίοδος για μένα. Χρεώθηκα πράγματα που δεν υπήρχε λόγος να χρεωθώ. Έπρεπε να αποδείξω για κάποια άλλα πράγματα ότι δεν είμαι ελέφαντας.»

Όταν μάλιστα της ζητήθηκε να σχολιάσει ατάκες του Κωνσταντίνου Βασάλου στην εκπομπή «ΕΔΩ», απάντησε ως εξής: «Ο Κωνσταντίνος είναι οφθαλμοφανές ότι είναι ένα πολύ ωραίο παιδί. Τελεία.»


Πηγή: www.tvnea.com
Σχετικά πρόσωπα
Βασιλική Αγιαννοπούλου
Κωνσταντίνος Βασάλος
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551