Αναζήτηση
«Περιμένω δίδυμα και μάλιστα είναι μεγάλα!» | iShow.gr
Ειδήσεις
«Περιμένω δίδυμα και μάλιστα είναι μεγάλα!»
Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016
11:59

Πριν ένα χρόνο, η Αριελ Κωνσταντινίδη παντρεύτηκε με σούπερ μίνι νυφικό τον κολλητό της φίλο και επιχειρηματία Παναγιώτη Μάργαρη και τώρα διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της αφού είναι έγκυος σε δίδυμα. Και παρά την προχωρημένη εγκυμοσύνη της (βρίσκεται ήδη στον έκτο μήνα), έκανε πρεμιέρα στο θέατρο με φουσκωμένη κοιλίτσα και μίλησε στις κάμερες για την εγκυμοσύνη της.

«Η εγκυμοσύνη μου είναι δύσκολη, αλλά η χαρά μου υπερβαίνει τα πάντα», αποκάλυψε στην κάμερα του «Happy Day» και συμπλήρωσε μιλώντας για τα κιλά που έχει πάρει ως τώρα: «Περιμένω δίδυμα και μάλιστα είναι μεγάλα. Τρώω αλλά όχι αυτό που λένε για τρεις. Εγώ έχω ανυπομονησία να τους δω».

H Αριελ Κωνσταντιίδη, μιλώντας για τον γάμο της στις αρχές του 2016 είχε δηλώσει πανευτυχής για τον γάμο της και φυσικά τόνισε ότι καμαρώνει για την ηλικία της:

«Χαρούμενη είμαι για το γάμο, ναι. Ο λόγος βασικά που παντρευτήκαμε… Δεν είχαμε κανένα λόγο να παντρευτούμε πέρα από τη σύνδεση μας και την αγάπη μας. Από τη στιγμή που συζήσαμε ήταν σαν να ήμασταν παντρεμένοι. Ο γάμος ήταν ο φόβος μας και για αυτό αποφασίσαμε να το κάνουμε έτσι, γιατί δεν είχαμε κανέναν λόγο εξωτερικό».

Όσο για την ηλικία της είχε πει: «Είμαι 44 και καμαρώνω! Είναι ότι ωραιότερο για μένα!».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ


Πηγή: www.tamtam.news
Σχετικά πρόσωπα
Άριελ Κωνσταντινίδη
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551