Αναζήτηση
"Όποιος άντρας δεν έχει φάει χυλόπιτα, δεν είναι άντρας" | iShow.gr
Ειδήσεις
"Όποιος άντρας δεν έχει φάει χυλόπιτα, δεν είναι άντρας"
Πέμπτη, 17 Απριλίου 2014
17:15


Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε ο τραγουδιστής και μίλησε για τις σχέσεις αντρών και γυναικών, αλλά και για τις ερωτικές περιπέτειες που είχε στη ζωή του!

Ο λόγος για τον Κωνσταντινός Αργυρό, ο οποίος αποκάλυψε στην Ελένη για την προσωπική του ζωή, το αν έχει σχέση και τη ζήλια στις σχέσεις του.

"Έχω κάτσει καιρό σε σχέση. Είχα σχέση τέσσερα χρόνια. Είμαι 28 σήμερα και η σχέση κράτησε από τα 21 μέχρι τα 25. Στο άνθος της ηλικίας μου... Και στο σχολείο είχα κάνει σχέσεις. Η πρώτη μου σχέση ήταν μία από άλλο σχολείο, αλλά είχαμε σχέση για ένα χρόνο. Ήταν μια κοπέλα που λεγόταν Ζαΐρα. Από την Κέρκυρα ήταν από ό,τι θυμάμαι. Ήταν η πρώτη μου σχέση, ο πρώτος μου έρωτας. Επίσης, ήταν ένα χρόνο μεγαλύτερη", είπε ο αγαπημένος τραγουδιστής.

Τέλος, για τον παράγοντα της ζήλιας στην προσωπική του ζωή επεσήμανε: "Αν είσαι σωστός και αφιερώνεις χρόνο, μπορεί ακόμα και με ένα τηλέφωνο να λέει πολλά. Ένα “θέλω να σε δω” μπορεί να αρκεί. Δεν κρύβω, όμως, ότι έχω υπάρξει και θύμα σε σχέση μου. Είχα μια κοπέλα που την ήθελα πολύ, αλλά τελικά δεν έκατσε. Ούτως ή άλλως, όποιος άντρας δεν έχει φάει χυλόπιτα, δεν είναι άντρας".


Πηγή: athensbars.gr
Σχετικά πρόσωπα
Κωνσταντίνος Αργυρός
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551