Αναζήτηση
«Μαλλιά κουβάρια» στο The Voice: Η Βανδή έδιωξε παίκτρια, η Ασλανίδου την πήρε στην ομάδα της και η κόντρα ξεκίνησε! | iShow.gr
Ειδήσεις
«Μαλλιά κουβάρια» στο The Voice: Η Βανδή έδιωξε παίκτρια, η Ασλανίδου την πήρε στην ομάδα της και η κόντρα ξεκίνησε!
Σάββατο, 28 Μαρτίου 2015
14:35
Πρωτόγνωρα πράγματα φαίνεται πως συμβαίνουν στο παρασκήνιο του λαμπερού σόου του ΑΝΤ1, The Voice αφού κριτές και παίκτες έχουν γίνει... μαλλιά κουβάρια.

Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει καθημερινή εφημερίδα η οποία μάλιστα τονίζει πως οι σχέσεις ανάμεσα στη Δέσποινα Βανδή και την Μελίνα Ασλανίδου δεν είναι πια όπως παλιά.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η Δέσποινα Βανδή άφησε εκνευρισμένη εκτός Voice την Πατρίτσια Αμπραχαμς και η Μελίνα Ασλανίδου επωφελούμενη από τους νέους κανόνες του show πήρε την παίκτρια στην ομάδα της.

Αυτό συνέβη κατά τη διάρκεια των Battles, που γυρίζονται αυτές τις μέρες και που ουσιαστικά θα αφήσουν τις ομάδες μισές...

Η κίνηση αυτή έκανε έξαλλη τη Βανδή, που πλέον κρατάει αποστάσεις από τη συνάδελφό της.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η Πατρίτσια δέχτηκε σκληρή κριτική από την coach της για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά, καθώς προσπάθησε να «καπελώσει» τη συνάδελφό της με την οποία τραγούδησαν μαζί.
Γι' αυτή τη στάση, η Δέσποινα της έδειξε την πόρτα εξόδου ωστόσο στάθηκε τυχερή, αφού θα διαγωνιστεί με την ομάδα της Μελίνας.


gossiptv

Πηγή: www.tvnea.com
Σχετικά πρόσωπα
Δέσποινα Βανδή
Μελίνα Ασλανίδου
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551