Αναζήτηση:
'Love and Travel' : Οι παρουσιαστές εξηγούν πώς γεννήθηκε η ιδέα για την εκπομπή στον Alpha
Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2017
15:59

Εδώ και λίγο καιρό, ο Πέτρος Κουμπλής και η Σοφία Κωνσταντινίδου, δημοσιογράφοι και ζευγάρι, παρουσιάζουν στον Alpha το ταξιδιωτικό πρόγραμμα, Love and Travel.

Οι παρουσιαστές σε συνέντευξή τους στον Τηλεθεατή μιλούν για το εγχείρημα αυτό...

Το δικό σας travel story πώς ξεκίνησε;  

Πέτρος Κουμπλής: «Κι επαγγελματικά, ως δημοσιογράφοι, αλλά και στον ελεύθερο χρόνο μας, αυτό που αγαπάμε και οι δύο είναι τα ταξίδια. Έτσι, βγήκε αβίαστα η κοινή απόφαση να κάνουμε εκπομπή αυτό που, έτσι κι αλλιώς, είναι βασικό κομμάτι της ζωής μας».

Σοφία Κωνσταντινίδου: «Ήμασταν μαζί με τον Πέτρο στο "Μένουμε Ελλάδα", εκείνος παρουσίαζε την εκπομπή κι εγώ εμφανιζόμουν για να παρουσιάσω τα θέματά μου. Όσοι μας έβλεπαν μαζί -σε μια εκπομπή που αγαπήθηκε πραγματικά- μας προέτρεπαν να δημιουργήσουμε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα ταξιδιωτικού χαρακτήρα, γιατί αυτό είναι κάτι που γνωρίζουμε καλά και μας προσδιορίζει κι ως ανθρώπους. Το ταξίδι είναι το στοιχείο μας».

Ποιες είναι οι δυσκολίες που μοιράζεστε για την εκπομπή;  

Πέτρος Κουμπλής: «Η μουρμούρα της Σοφίας, που με συνοδεύει πια παντού! (Φυσικά και κάνω πλάκα! Σοφία μου, μη με κοιτάζεις έτσι αγριεμένη). Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για μια από τις ελάχιστες τηλεοπτικές περιπτώσεις, όπου οι συμπαρουσιαστές δεν χρειάζονται χρόνο για ν’ αποκτήσουν χημεία μεταξύ τους, εμείς είμαστε -και λόγω προσωπικής σχέσης- ένα δεμένο δίδυμο. Έτσι, αυτού του είδους τις δυσκολίες δεν τις έχουμε αντιμετωπίσει».

Σοφία Κωνσταντινίδου: «Πολλή κούραση, πολλές ώρες δουλειάς. Αυτό ,όμως, που το κάνει πιο εύκολο, είναι ότι είμαστε μαζί σ' όλο αυτό».

Πηγή: www.tvnea.com
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα

NEWSLETTER
Δηλώστε το email σας για να λαμβάνετε κάθε απόγευμα τις δημοφιλέστερες ειδήσεις της ημέρας.