Αναζήτηση
''Καλοκαίρι παντού'': Τελικά, δεν θα το δούμε στις οθόνες μας | iShow.gr
Ειδήσεις
''Καλοκαίρι παντού'': Τελικά, δεν θα το δούμε στις οθόνες μας
Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2015
08:59

Γράφει ο Γρηγόρης Μελάς

Την σχεδίασαν, την ανακοίνωσαν, αλλά δεν περίμεναν τα… άστατα καιρικά φαινόμενα που θα επικρατήσουν και στο τηλεοπτικό τοπίο- λόγω των πολιτικών εξελίξεων- και θα τους χαλάσουν το «Καλοκαίρι» τους.

Έτσι αποφάσισαν να αποσύρουν την εκπομπή που σχεδίαζαν να βγάλουν στον αέρα την ερχόμενη Δευτέρα.

Ο λόγος για την εκπομπή «Καλοκαίρι παντού, ΙΙ» που θα έβγαζε ο ALPHA την ερχόμενη Δευτέρα 6 Ιουλίου, καθημερινά από τις 16:00 έως τις 17:50, με την Ελένη Τσολάκη και τον Δημήτρη Παπανώτα.

Στα σχέδια των στελεχών του σταθμού της Κάντζας ήταν να βγάλουν την εκπομπή έως τα μέσα Αυγούστου, όμως, λόγω της αναβολής της πρεμιέρας της την ερχόμενη Δευτέρα, αποφάσισαν να μην την βγάλουν καθόλου στον ''αέρα'' μέχρι να δουν τι πρόκειται να γίνει… γενικότερα!

Έτσι λοιπόν το… δεύτερο μέρος τής εκπομπής «Καλοκαίρι παντού», το «Καλοκαίρι παντού, ΙΙ», αναβάλλεται λόγω των δυσμενών… καιρικών συνθηκών που επικρατούν και στο τηλεοπτικό τοπίο…!

Βέβαια ποτέ δεν θα μάθουμε αν αυτό είναι καλό, γιατί αν κρίνουμε από το πρώτο μέρος της εκπομπής, το «Καλοκαίρι παντού», που είχε βγει πέρυσι το καλοκαίρι, το… νούμερο δύο, μας έσκιαζε…!

Ίσως λοιπόν τελικά οι «καιρικές συνθήκες» να μην ήταν τόσο δυσμενείς... για τους τηλεθεατές!


Πηγή:Newsit.gr

Πηγή: www.tvnea.com
Σχετικά πρόσωπα
Ελένη Τσολάκη
Δημήτρης Παπανώτας
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551