Αναζήτηση:
«Γιώργος Ζαμπέτας – Βαθιά στη θάλασσα θα πέσω …».
Δευτέρα, 4 Νοεμβρίου 2013
18:55


 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

"ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΜΠΕΤΑΣ - ΒΑΘΙΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΘΑ ΠΕΣΩ..."

Κατερίνα Ζαμπέτα

ΠΕΡΙΕΧΕΙ CD ME 20 ΣΠΑΝΙΕΣ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ

 

Οι εκδόσεις ΑΓΚΥΡΑ διοργανώνουν τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου, στις 8 το βράδυ, στον  Πολυχώρο ΑΓΚΥΡΑ,  εκδήλωση – αφιέρωμα στον ΓΙΩΡΓΟ ΖΑΜΠΕΤΑ με αφορμή την έκδοση του βιβλίου: «ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΜΠΕΤΑΣ – ΒΑΘΙΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΘΑ ΠΕΣΩ…». 

Η συγγραφέας του βιβλίου είναι η κόρη του μεγάλου δημιουργού Κατερίνα Ζαμπέτα, ενώ την επιμέλεια έχει ο δημοσιογράφος και μουσικός παραγωγός Γιώργος Τσάμπρας.

Στο νέο αυτό βιβλίο η κόρη του παρουσιάζει τον άνθρωπο Γιώργο Ζαμπέτα και τις άγνωστες πτυχές του, τόσο μέσα στον οικογενειακό κύκλο όσο και στη δουλειά του όπως τις έζησε η ίδια. 

Επίσης το βιβλίο συνοδεύει ένα cd με 20 σπάνιες εκτελέσεις 78 στροφών. Ο τίτλος του βιβλίου είναι από το γνωστό τραγούδι του Γιώργου Ζαμπέτα και σύμφωνα με τα λεγόμενα της κόρης του ένα από τα αγαπημένα του που τραγουδούσε στο τέλος της ζωής του εκφράζοντας έτσι την πικρία του για όσους τον είχανε ξεχάσει.  

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα μιλήσουν η Κατερίνα Ζαμπέτα και ο Γιώργος Τσάμπρας   

 

ΜΟΥΣΙΚΟΙ - ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ  ( κατά σειρά εμφανίσεως ) : 

Ο Φοίβος Δεληβοριάς παίζει με το δικό του τρόπο κάποια τραγούδια που έχει πρωτοπεί ο Γιώργος Ζαμπέτας. 

Η Κατερίνα Τσιρίδου, ο Σωτήρης Παπατραγιάννης, ο Νίκος Πρωτόπαππας, ο Θοδωρής Ξηντάρης, ο Βασίλης Κορακάκης και ο Γιάννης Καλαφατέλλης παίζουν και    τραγουδούν  τραγούδια του Γιώργου Ζαμπέτα από τις 78 στροφές. 

Το τραγούδι «Βαθιά στη θάλασσα θα πέσω»,  τραγουδά ο Αγάθωνας Ιακωβίδης.

 

Οι σολίστες του μπουζουκιού  Γιώργος Αλτής και  Νίκος Κατσίκης παίζουν σόλο του Ζαμπέτα αλλά και τραγούδια του από τα χρόνια του ’60 και του ’70.

( Τραγούδι : Γιάννης Ντουνιάς – Σταυρούλα Μανωλοπούλου ) Επιμέλεια ήχου : Αργύρης Παντελιάδης

 

ΠΡΟΒΟΛΗ : «Στιγμές από το πέρασμα του Γιώργου Ζαμπέτα στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση»  Επιμέλεια : Χρήστος Βιδινιώτης 


Πηγή: athensbars.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα

NEWSLETTER
Δηλώστε το email σας για να λαμβάνετε κάθε απόγευμα τις δημοφιλέστερες ειδήσεις της ημέρας.