Αναζήτηση
«Είναι γελοίες οι απαιτήσεις της». Για ποιά γνωστή ηθοποιό έγιναν αυτές οι δηλώσεις απο σκηνοθέτη; | iShow.gr
Ειδήσεις
«Είναι γελοίες οι απαιτήσεις της». Για ποιά γνωστή ηθοποιό έγιναν αυτές οι δηλώσεις απο σκηνοθέτη;
Κυριακή, 21 Σεπτεμβρίου 2014
19:35
Για τις παράλογες απαιτήσεις της Σάρον Στόουν μίλησε ο Ιταλός σκηνοθέτης, Pupi Avati, που συνεργάστηκε με την χολιγουντιανή σταρ, στην νέα του ταινία «Golden Boy».

«Ποτέ δεν φανταζόμουν πόσο δύσκολο θα ήταν το να συνεργαστώ μαζί της. Οι απαιτήσεις της άγγιζαν τα όρια της γελοιότητας, ενώ ρωτούσε ντροπιαστικά πράγματα για την Ιταλία, όπως το αν είναι μία χώρα του Τρίτου Κόσμου. Θέλω να σας πω, ότι έχουμε ηλεκτρικό ρεύμα στην Ιταλία» είπε ο Avati, σε πρόσφατη συνέντευξη του, στο Hollywood Reporter.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, όταν η Στόουν, κάτα τη διάρκεια του γυρίσματος, είδε ένα τηλεοπτικό συνεργείο, εγκατέλειψε τη σκηνή: «Ύστερα ο αδερφός μου Αντόνιο δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από τον μάνατζερ της, στο Λος Άντζελες.

Όπως μας ενημέρωσε.,δεν μπορούσε να επιστρέψει στη σκηνή, εαν δεν έφευγε το συνεργείο. Έτσι και έγινε και εκείνη εμφανίστηκε στο γύρισμα, σαν να μην συνέβαινε τίποτα. Το πιο παράλογο ήταν, ότι προτίμησε να τηλεφωνήσει στις Η.Π.Α και να κλειστεί σε ένα αυτοκίνητο από το να έρθει και να μας το ζητήσει ευθέως» είπε.


Η απάντηση της Στόουν, δόθηκε μέσα από τον εκπρόσωπο τύπου της, με ένα email : «Τίποτα από αυτά δεν είναι αλήθεια. Η κυρία Στόουν είναι επαγγελματίας».

Βέβαια, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται ότι η Στόουν είναι πολύ «δύστροπη» στις συνεργασίες της. Το 2010, η αρχισυντάκτρια του Deadline.com, Nikki Finke, είχε κάνει λόγο για την κακή συμπεριφορά της ηθοποιού στα γυρίσματα

Πηγή: tvnea.blogspot.com
Σχετικά πρόσωπα
Σάρον Στόουν
Πούπι Αβάτι
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551